Δημήτρης Μακαλιάς: «Το φινάλε της εκπομπής ήταν σαν να βλέπουμε τον επικήδειό μας – Δεν ισχύει ότι θα είμαι με τη Φαίη Σκορδά»

Για το φινάλε της εκπομπής I Love Σουκου με τη Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι το φινάλε ήταν σαν έβλεπαν τον επικήδειό τους.

«Ήταν μια ωραία γλυκιά στεναχώρια η χθεσινή» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να λάβουμε τόσα μηνύματα. Ήταν λίγο σαν να βλέπουμε τον επικήδειό μας, σαν να μας κλαίνε όλοι γύρω γύρω. Αλλά για εμάς ήταν τρία χρόνια κι επειδή νιώσαμε ότι εδώ κλείνει ένας κύκλος, γι’ αυτό ήταν τόσο συγκινητικό. Δεν έχω κάτι μπροστά μου, οπότε λέω ότι κλείνει αυτός ο κύκλος για να είμαι κι εγώ ήσυχος ψυχολογικά» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

«Μακάρι να βγω λάθος και να επιστρέψουμε κάπου, αλλά δε το βλέπω. Πιστεύω θα βρούμε έναν πολύ ιδιαίτερο και δικό μας τρόπο να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει» είπε και κατέληξε,

«Δεν ισχύει ότι θα είμαι με τη Φαίη στο Μega. Δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη ποτέ και δεν έχω κάποια κρούση γι’ αυτή την εκπομπή».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ