Χανιά: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία «μαμούθ» σε μεγάλη επιχείρηση – Έριχναν… γλάστρες στους αστυνομικούς στον Μυλοπόταμο

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε περιοχές του Αποκόρωνα στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνεργαζόμενων Τμημάτων και Κλιμακίων έχουν εντοπίσει προς το παρόν δεκάδες εκατοντάδες δενδρύλλια και έχουν γίνει προσαγωγές.

Αναλυτικά, πληροφορίες του cretalive, αναφέρουν στην μεγάλη επιχείρηση συμμετέχουν περίπου 150 αστυνομικοί από 3 νομούς της Κρήτης (Ηράκλειο – Ρέθυμνο και Χανιά), με επίκεντρο την περιοχή του Κουρνά Αποκορώνου στα Χανιά, όπου βρέθηκε χασισοφυτεία περίπου 2.000 δέντρων. 

Παράλληλα, επιχειρήσεις έγιναν σε περιοχές του Μυλοποτάμου κυρίως σε Λιβάδια και Πέραμα, όπου βρέθηκαν επίσης μικρότερες διάσπαρτες χασισοφυτείες κι έγιναν συλλήψεις. Σημειώνεται ότι όλες οι υποθέσεις συνδέονται με την κύρια φυτεία στον Κουρνά.

Μάλιστα, πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι στα Λιβάδια πετούσαν… γλάστρες από τα μπαλκόνια, στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων.

Ήδη, έχουν γίνει τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις και συγκεκριμένα ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας που πιάστηκε μέσα στη φυτεία του Κουρνά και τριών Κρητικών, από τα Λιβάδια και το Πέραμα Μυλοπόταμου, ενώ αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, την οποία φέρονται να οργάνωναν εδώ και καιρό οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Τα ευρήματα είναι πάρα πολλά, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακός – από το αποτέλεσμα της επιχείρησης – είναι ο συντονισμός και η συνεργασία τόσων δυνάμεων από διαφορετικές υπηρεσίες κατά την εκτέλεση της επιχείρησης με τον καθέναν να εκτελεί το ρόλο του άψογα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ