Αττική Οδός: Πού θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τετάρτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 04/07/2024.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Υμηττού με τον κύριο άξονα της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση από Διόδια Παλλήνης Νότια (Ραφήνας) προς Ελευσίνα (Κόμβος 16).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από την περιοχή της Παλλήνης μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους στη Λ. Μαραθώνος και να εισέλθουν στην Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, μέσω της επόμενης εισόδου του Κόμβου 15 (Λ. Μαραθώνος).
  • Όσοι έχουν, ήδη, εισέλθει στην Περιφερειακή Υμηττού, από τον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) μπορούν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κινηθούν ευθεία, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή, να εισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων), να κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α. Παιανίας), από τη γέφυρα του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ