ZAF: Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ CHRIS MARTIN ΤΩΝ COLDPLAY ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Μία επική μουσική στιγμή εκτυλίχθηκε στη δεύτερη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Chris Martin επέλεξε τον ΖAF για μια εμφάνιση – έκπληξη!

Ο frontman των Coldplay λάτρεψε το «Πες», το πολυπλατινένιο και viral ντεμπούτο του ZAF, που κυκλοφορεί από την Panik Records, θεωρώντας το ταιριαστό με τη μουσική των Coldplay. Έτσι, επέλεξε τον νεαρό καλλιτέχνη ως έναν από τους πιο επιτυχημένους κι επιδραστικούς Έλληνες artists για να ανέβει μαζί του στο μεγαλειώδες stage του ΟΑΚΑ, χωρίς να γίνει ευρέως γνωστό πριν συμβεί.

Ο Chris Martin έπαιξε το «Πες» στο πιάνο και ο ZAF τραγουδούσε, σε μία απροσδόκητη καλλιτεχνική στιγμή, μπροστά σε περισσότερους από 60.000 θεατές που τους αποθέωσαν.

Ο ZAF, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο «True Love Story – Part 1», είναι ένα από τα ταλέντα που σύστησε στο κοινό η Panik Records και μέσα σε ένα χρόνο έχει αναδειχθεί και ξεχωρίσει.

Το «Πες», το πρώτο του τραγούδι, έχει γίνει πολυπλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις και μετρά εκατομμύρια YouTube views και video creations στο TikTok. Παράλληλα, έγινε ντουέτο από τον Χρήστο Μάστορα και τον ZAF κι ο νεαρός καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε συναυλίες του συγκροτήματος ΜEΛISSES το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ZAF, υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, την παραγωγή και την ενορχήστρωση των τραγουδιών του, τα οποία βασίζονται πάντα σε προσωπικά του βιώματα και βαθιά συναισθήματα. Τον χειμώνα εμφανίστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα βρίσκεται δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα στην καλοκαιρινή περιοδεία της που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ