Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα στον ANT1: «Ένιωσα εξευτελισμό όταν το έμαθα για τον κ. Λύτρα» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ερωτηθείς για την υπόθεση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα απάντησε ότι το πρώτο πράγμα που ένιωσε όταν το έμαθε ήταν «εξευτελισμός». «Και θα έρθει αύριο μεθαύριο ο κ. Λύτρας στο δικαστήριο;» αναρωτήθηκε.

Στην συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα για τις γυναίκες που δέχονται κακοποίηση λέγοντας «ένα μήνυμα θέλω να περάσω στις γυναίκες που τις γρονθοκοπούν να βγουν να το καταγγείλουν».

«Να σταματήσουν αυτά τα θύματα να υπάρχουν» συμπλήρωσε.

Συνέχισε λέγοντας «ντροπή στον κύριο Λύτρα, αν και για μένα δεν είναι κύριος, ήταν στο πρώτο σκαλί και βρέθηκε στο τελευταίο».

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι υπάρχουν διακρίσεις σχετικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα σχετικά με άλλες υποθέσεις απάντησε ότι «σιγουρά υπάρχουν διακρίσεις γιατί εδώ είναι ο Απόστολος Λύτρας και από την άλλη είναι η Κυριακή Γρίβα, ένα απλό κοριτσάκι που σπούδαζε νηπιαγωγός. Ούτε ένα περιπολικό δεν βρέθηκε να την πάει στο σπίτι της».

Κλείνοντας είπε αναφέρθηκε στην αστυνομία λέγοντας «μακάρι να έκανε την δουλειά της η αστυνομία και στην κόρη μου. Και μακάρι να μην υπάρξει άλλο θύμα. Γιατί και η γυναίκα του Απόστολου Λύτρα θύμα είναι».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ