Βόλος: Εισαγγελική πρόταση για κράτηση του 53χρονου που τραυμάτισε με το τρακτέρ του 26χρονο

Εισαγγελική πρόταση για την κράτηση του 53χρονου, ο οποίος πάτησε με το τρακτέρ του στο Μικρό Περιβολάκι, στον Βόλο, 26χρονο με τον οποίο είχε κτηματικές διαφορές και ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, κατατέθηκε χθες προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο αναμένεται να εκδώσει το πόρισμά του την ερχόμενη Δευτέρα.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει για την κράτηση ή μη του 53χρονου, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, καθώς Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφώνησαν ως προς την προφυλάκισή του, σύμφωνα με το taxydromos.gr

Σε βάρος του 53χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και προς το παρόν, βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στον Βόλο και μάλιστα φυλασσόμενος από αστυνομικούς.

Ο 53χρονος είχε περάσει το κατώφλι του ανακριτή την περασμένη Δευτέρα. Μετά την απολογία του η εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκισή του, πλην όμως ο ανακριτής είχε την άποψη να αφεθεί ελεύθερος και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Η οργή πάντως δεν λέει να κοπάσει στο Μικρό Περιβολάκι, όπου την προηγούμενη εβδομάδα, ο 53χρονος πάτησε με το τρακτέρ του 26χρονο συγχωριανό του. Tο τραύμα που προκλήθηκε από τα «μαχαίρια» του καλλιεργητή είναι πολύ σοβαρό και θα απαιτηθούν τουλάχιστον 40 – 50 ημέρες νοσηλείας του ακόμη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ