Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν μαζί του μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, μπορούσε να μιλήσει ελάχιστα, σοκαρίστηκα»

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα στον Δημήτρη Κόκοτα τη στιγμή της κατάρρευσής του στα παρασκήνια του J2US. Η ηθοποιός που ήταν η παρτενέρ του τραγουδιστή στο μουσικό show μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα αργά» για το πως βίωσε η ίδια εκείνες τις στιγμές μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής αλλά και για το πως την άλλαξε αυτή η ιστορία.

«Εγώ επειδή ήμουν πολύ κοντά με τον Δημήτρη γιατί πηγαινοέρχόμασταν μαζί τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια και του έλεγα “Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου σε παρακαλώ γράψ΄τα όλα εκεί που πρέπει”» ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν. Εγώ το ένιωθα αυτό το πράγμα, είναι συγκλονιστικό. Ήμουν μαζί του πριν από την πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, τους έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του και ένιωθα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος να θέλει να βρει διέξοδο και να μην βρίσκει» πρόσθεσε.

«Ελάχιστα μπορούσε να μιλήσει και μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική που έκανα εγώ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο που είχε, είχε μεγάλο φόβο και δεν ήταν μόνος του. Δεν μπορώ να πάω να τον δω. Αυτό το γεγονός με έβαλε σε διαδικασία αν κάνω κάπως επίσημα ότι αν πάθω κάτι κάποια άτομα πολύ δικά μου να έχουν πρόσβαση στη ΜΕΘ» είπε σε άλλο σημείο η Τραϊάνα Ανανία.

«Άλλαξα πολλά πράγματα, κυρίως να μην κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Δεν θα κρατήσω μέσα μου τίποτα. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ και έλαβα αποφάσεις, έλαβα μέτρα» κατέληξε.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ