Το θέατρο του Λυκαβηττού λάμπει ξανά: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Παπακαλιάτη στον Μπακογιάννη

Το υπαίθριο θέατρο του Λυκαβηττού, το «στολίδι» του πιο αγαπημένου λόφου της Αθήνας έλαμψε ξανά, έπειτα από 15 χρόνια «αδράνειας» και «σιωπής». Αποκτά εκ νέου πρωταγωνιστικό ρόλο με τη μαγική εικόνα του να ταξιδεύει σε ολόκληρη την υφήλιο μέσα από την παρουσία της πολυσυζητημένης σειράς «MAESTRO» στην πλατφόρμα του Netflix.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον Κώστα Μπακογιάννη, στο κλείσιμο της αυλαίας του 5ου επεισοδίου της πετυχημένης σειράς, δεν έγινε τυχαία.

Μια νέα εποχή αρχίζει για το θέατρο του Λυκαβηττού μετά τη διεκδίκησή του από τη Δημοτική Αρχή Μπακογιάννη. Η ανακατασκευή του ήταν ένα έργο πολύ απαιτητικό, αλλά η ολοκλήρωσή του δικαιώνει τις προσπάθειες. Παραδίδεται με νέο “πρόσωπο” στους Αθηναίους ένα ιστορικό τοπόσημο της πόλης, γεμίζοντας με αναμνήσεις τους κατοίκους και τους επισκέπτες και δίνοντας… υπόσχεση για ακόμη περισσότερες μαγευτικές στιγμές.

Άλλωστε το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού υπήρξε για χρόνια η πολιτισμική «πυξίδα» τους, μέρος της κληρονομιάς τους και το «οξυγόνο» τους. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τη νέα γενιά να δημιουργήσει κι εκείνη τις δικές της αναμνήσεις μέσα σε έναν χώρο – μνημείο. Η Αθήνα και ο Λυκαβηττός έλαμψαν ξανά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ