Το προξενιό της Ιουλίας – Ο Επιφάνειος αποκαλύπτει στο Χρήστο ότι είναι πατέρας του!

Η απόφαση του Επιφάνειου να αναλάβει προσωπικά την απελευθέρωση της Ιουλίας από το «χρυσό κλουβί» του αρχοντικού Προβιού, επιφυλάσσει μια περιπετειώδη βραδιά για όσους θα βρεθούν εκείνη τη νύχτα στο αρχοντικό.

Οι εξελίξεις θα αναστατώσουν όχι μόνο την χωροφυλακή, αλλά ολόκληρη τη Λάρισα και τον Τύρναβο και θα οδηγήσουν τους πάντες σε ένα αδιάκοπο κυνήγι που δημιουργεί χάος στις ζωές τους, χωρίς να φέρνει αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, και ενώ πλησιάζει η δίκη του Σωτηράκη, αρχίζουν να πυκνώνουν οι αμφιβολίες για το αν η Ζανέτ θα πρέπει να παραβρεθεί ως μάρτυρας κατηγορίας στο δικαστήριο.

Ο Ζαφείρης, που ξέρει πως τα μπλεξίματα σε αυτή την περίπτωση δεν θα’χουν τέλος, πιστεύει πως η καλύτερη επιλογή είναι να μην παραστεί.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί, μετά την έκβαση της δίκης. Παράλληλα, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, η καθυστέρηση της Φιλιώς, την οδηγεί στην σκέψη πως μπορεί να είναι ήδη έγκυος απ’τον Γρηγόρη.

Ενώ ένα άλλο μεγάλο «παιδί», ο Χρήστος, αναζητά ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας και αυτή τη φορά, βρίσκεται πολύ κοντά στο να το μάθει.

 Ο Επιφάνειος αποκαλύπτει την αλήθεια στο Χρήστο:

Η Χάδω λέει ότι ο Ανέστης είναι εκείνος που την έδεσε:

Ο Γιωργίκης καλεί την αστυνομία για την εξαφάνιση της Ιουλίας:

Η Χάδω ζητά από τη Στάσα να γυρίσει η Ιουλία το παιδί στο αρχοντικό:

Δείτε το trailer:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ