Το προξενιό της Ιουλίας – Η ώρα της αλήθειας έφθασε!

Η Ιουλία ανακρίνεται από τον Στασινόπουλο προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ο Γιωργίκης Προβιός.

Και καθώς παραμένει σιωπηλή, οδηγείται στον εισαγγελέα, που καλείται να αποφασίσει για την ενοχή και τον εγκλεισμό της στη φυλακή ή την αθωότητά της.

Την ίδια στιγμή, ένα-ένα, τα βασικά πρόσωπα του δράματος, κάνουν την εμφάνισή τους και αρχίζουν να παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή για εκείνη τη νύχτα.

Τότε, γίνεται γνωστό, πως όλα όσα συνέβησαν σχετίζονται με την τύχη της μικρής Ευγενίας και την διεκδίκησή της, τόσο απ’τον Γιωργίκη και την Χάδω, όσο και απ’την Ιουλία και τον Γρηγόρη που μαθαίνει πως είναι ο πατέρας της.

Από κει και πέρα, όλα παίζουν τον δικό τους, καθοριστικό ρόλο στην ιστορία, η αντιμετώπιση της Χάδως, η παρέμβαση του Γρηγόρη, η εμπλοκή στην υπόθεση του μοναχού Επιφάνειου και η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας, η δολοφονία της Ευγενίας στο παρελθόν, αλλά και η αντίδραση καθενός από όσους βρέθηκαν μέσα ή γύρω από το αρχοντικό την μοιραία εκείνη νύχτα, θα βάλει από ένα μικρό λιθαράκι στο να γραφτεί ο ματωμένος επίλογος αυτής της τραγωδίας.

Το τι έγινε πραγματικά, θα το μάθουμε λίγα λεπτά πριν το φινάλε.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ