Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή – Ο Αλέξανδρος Ρήγας αποκάλυψε τις πρωταγωνίστριες της ταινίας

Καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό σουσου» ήταν σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο Αλέξανδρος Ρήγας, μίλησε για τη θεατρική του παράσταση «Το Τάβλι», για την προσωπική του ζωή και τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ομολόγησε ότι δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός σαν άνθρωπος και συγκινήθηκε καθώς στο πλατό της εκπομπή γυρίστηκαν οι μεγαλύτερές του επιτυχίες. «Εδώ είχα κάνει την πρώτη μου επιτυχία, το “Η Ελίζα και η άλλη”» ανέφερε.

Αναφερόμενος στο political correct, Αλέξανδρος Ρήγας σημείωσε:

«Πιστεύω ότι από την στιγμή που κάνεις μυθοπλασία είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις θετικούς και αρνητικούς ήρωες και οι δεύτεροι πρέπει να έχουν αρνητική φορά λόγου για να υπάρχει αντιπαράθεση των ρόλων και έτσι ώστε η νέα γενιά να εκπαιδευτεί.

Η δική μου γενιά είχε εκπαιδευτεί στο κακό. Στο σχολείο το ξύλο ήταν νομιμοποιημένο. Η στάση των χεριών όπου ο δάσκαλος με τη βέργα έδερνε ήταν και εξευτελιστικό».

Παράλληλα, αποκάλυψε το καστ του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: «Λένα Ουζουνίδου, Μαρία Λεκάκη, Παναγιώτα Βλαντή και Βασιλική Ανδρίτσου» είπε. «Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας, εύχομαι να γίνει κάτι που να αρέσει στο κοινό», ανέφερε για την πρώτη ανάγνωση του έργου του.

πηγή: newsit.gr

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ