Θρίλερ στις Σπέτσες: Τι γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ για τον νεκρό ναυτικό

Για μυστήριο κάνουν λόγο τα βρετανικά ΜΜΕ, αναφερόμενα στον θάνατο του βρετανού ναυτικού στις Σπέτσες. Ταυτοχρόνως σημειώνουν ότι στα ελληνικά νησιά φέτος έχουν πεθάνει οκτώ άτομα, από τις αρχές Ιουνίου.

H MailOnline εστιάζει το μυστήριο στο γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικές καταθέσεις για το πού βρέθηκε το πτώμα του 44χρονου ναυτικού. Σημειώνει ότι με βάση την μαρτυρία πληρώματος από άλλο πλοίο, το πτώμα βρέθηκε στην αποβάθρα. Υπάρχει όμως και άλλη μαρτυρία, γράφει η εφημερίδα, που λέει ότι το πτώμα του βρετανού βρέθηκε στο σκάφος, στο οποίο ήταν πλήρωμα.

Η εφημερίδα The Sun γράφει ότι η σορός του 44χρονου “βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα” στην αποβάθρα του παλιού λιμανιού του νησιού.

Γράφει η εν λόγω βρετανική εφημερίδα: «”Υπήρχε μια πληγή στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του, ένα τραύμα που μας προβληματίζει”, δήλωσε ένας αξιωματούχος. “Φαίνεται ότι χτυπήθηκε. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα απαντήσεις, γιατί αυτή τη στιγμή είναι ένα μυστήριο το πώς πέθανε”.

Η σορός του Βρετανού -που βρέθηκε την Παρασκευή- επρόκειτο να μεταφερθεί σε ιατροδικαστή στην πόλη-λιμάνι του Πειραιά, έξω από την ελληνική πρωτεύουσα.
Οι Σπέτσες, την οποία προτιμούν για διακοπές οι πλούσιοι και διάσημοι, συμπεριλαμβανομένων των μελών της έκπτωτης πλέον ελληνικής βασιλικής οικογένειας, απέχει δύο ώρες με το αεροπλάνο από την Αθήνα», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε τα βρετανικά μέσα έχουν αποκαλύψει το όνομα του νεκρού.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ