ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ / ΝΕΟ SINGLE / ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ

«ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ»

Το πρώτο solo τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη

μας κάνει όλους να χορεύουμε

σε καλοκαιρινό, νησιώτικο ρυθμό

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ανατρέπει για ακόμα μια φορά τα όσα γνωρίζαμε, και παρουσιάζει το πρώτο του solo single, με τίτλο «Τρελαίνομαι».

Πρόκειται για ένα διαφορετικό, παιχνιδιάρικο, άκρως καλοκαιρινό κομμάτι σε νησιώτικους ρυθμούς που ήδη έχει κάνει αίσθηση στο TikTok και έρχεται για να μας ξεσηκώσει και να μας κάνει να γιορτάσουμε σε χορούς κυκλωτικούς.

Ο εκρηκτικός frontman των ONIRAMA, συνεχίζει να πειραματίζεται επιτυχημένα και να αναμειγνύει μοντέρνους ήχους με την ελληνική μουσική παράδοση, όπως μας έχει συνηθίσει και μέσα από τη δισκογραφία του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια.  Αυτή τη φορά, κάνει τη δική του μουσική έκπληξη και κυκλοφορεί το πρώτο του solo τραγούδι, με άρωμα από τα ελληνικά νησιά!

Το «Τρελαίνομαι», θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλα τις ψηφιακές πλατφόρμες και streaming υπηρεσίες, στις 5 Ιουνίου από τη Minos EMI – Universal, σε παραγωγή YOLO Music.

 Παράλληλα, ο Θοδωρής Μαραντίνης προετοιμάζεται και για τη μεγάλη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, όπου στις 16 Ιουνίου, ανήμερα των γενεθλίων του, θα κάνει το δικό του, μοναδικό πάρτι, παρέα φυσικά με τους ONIRAMA και με αγαπημένους φίλους καλλιτέχνες: Πασχάλης, Professional SinnerzRous αλλά και καλεσμένοι-έκπληξη, θα βρεθούν στον Κήπο του Μεγάρου για να γιορτάσουν μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα. Μέρος των εσόδων από τη συναυλία, θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου του Ηumanity Greece ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τους πληγέντες της Θεσσαλίας που εξακολουθούν να έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ