Θεσσαλονίκη: Πηδούν τη μεταλλική περίφραξη για μια βουτιά στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Τούμπας – Παρενέβη η αστυνομία – ΒΙΝΤΕΟ

«Τρυπώνουν» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, και κολυμπάνε στην πισίνα. Ένα αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και σήμερα, Κυριακή (16/6), με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο έπειτα από σχετική καταγγελία κατοίκων της περιοχής.

Παιδιά, τα οποία δεν έχουν ίσως την δυνατότητα να κάνουν κάποια εξόρμηση σε κοντινή παραλία, αποφάσισαν να μπουν παράνομα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας, για να «δροσιστούν».

Λίγη ώρα μετά, έφτασε στο σημείο περιπολικό. Αστυνομικοί εισήλθαν στο κολυμβητήριο απομακρύνοντας τα άτομα από το χώρο. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο του ThessΤoday, αστυνομικός οδήγησε τα άτομα στο σταθμευμένο περιπολικό, που βρισκόταν έξω από το κολυμβητήριο.

Χωρίς φύλαξη το κολυμβητήριο

Το αποψινό περιστατικό δεν σημειώθηκε πρώτη φορά. Αντίθετα, φαίνεται πως το Δημοτικό κολυμβητήριο της Τούμπας έχει γίνει «στέκι». Συχνά, διάφορα άτομα, αψηφώντας τον κίνδυνο, σκαρφαλώνουν την μεταλλική περίφραξη του κολυμβητηρίου και έπειτα βουτάνε στην πισίνα, κυρίως τις βραδινές ώρες.

Στο χώρο του κολυμβητηρίου, δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιο άτομο για φύλαξη κάτι που καθιστά το γεγονός αυτό επικίνδυνο για τα παιδιά που επιχειρούν να βουτήξουν στην πισίνα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ