Θεσσαλονίκη: Με ράμματα στο κεφάλι και δαγκωματιές στο σώμα νοσηλεύεται η 44χρονη που δέχθηκε επίθεση από αγέλη – «Παραλίγο να χάσω το παιδί μου»

Σε κατάσταση σοκ με ράμματα στο κεφάλι και δαγκωματιές σε όλο της το σώμα νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο», η 44χρονη που νωρίς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, δέχτηκε επίθεση από δέκα μεγαλόσωμα σκυλιά στην περιοχή του Φιλύρου, στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα που διατηρεί κατάστημα κοντά στον Ιππικό Όμιλο που λειτουργεί στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης βγήκε να ποτίσει τα λουλούδια που έχει έξω από το μαγαζί και όπως περιέγραψε στο thestival.gr η μητέρα της, κ. Ρίτα «το πιο μεγαλόσωμο όρμησε πάνω της και μετά όρμηξαν όλα τα σκυλιά».

«Παραλίγο να χάσω το παιδί μου»

«Της επιτέθηκαν όλα μαζί, δέκα σκυλιά και την έριξαν κάτω. Η κόρη μου γύρισε μπρούμυτα για να προστατεύσει το πρόσωπο της και τα σκυλιά την δάγκωναν στο κεφάλι και στο σώμα. Είναι στο νοσοκομείο σοκαρισμένη και της δίνουν αντιβίωση. Παραλίγο να χάσω το παιδί μου» είπε η κ. Ρίτα προσθέτοντας ότι «η κόρη μου πριν δυο χρόνια έχασε τον άνδρα της κι αν την κατασπάραζαν τα σκυλιά η εγγονή μου θα έμενε ορφανή».

Η μητέρα της 44χρονης αναφέρει ότι είναι γνωστά στο Φίλυρο τα συγκεκριμένα σκυλιά και επισήμανε ότι «η κόρη μου την ώρα που της επιτέθηκαν τα σκυλιά είδε απέναντι να περνά μια κυρία με το μωράκι της και το σκυλάκι της και προτίμησε να τρέξει στην αντίθετη κατεύθυνση για να τους προστατεύσει από τα σκυλιά που σίγουρα θα ορμούσαν και σε αυτούς».

Η 44χρονη πάλευε για την ζωή της για αρκετά λεπτά και όπως περιέγραψε η κ. Ρίτα την έσωσαν «κάποιοι άνδρες που ήταν παραπέρα, ένας μάλιστα έμαθα ότι είναι αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και έτρεξαν και έδιωξαν τα σκυλιά και έτσι σώθηκε η κόρη μου».

«Άκουσα τις φωνές και τα γαβγίσματα και βγήκα κι εγω. Όταν είδα την κόρη μου κάτω μέσα στα αίματα κόντεψα να λιποθυμήσω» είπε η κ. Ρίτα και πρόσθεσε ότι ο Δήμος της περιοχής πρέπει να επιληφθεί του θέματος.

«Εμείς τα αγαπάμε τα σκυλιά και τα ζώα, αλλά έχουν γίνει κι άλλες επιθέσεις, δεν τολμάει ο κόσμος να περάσει από το σημείο» κατέληξε η κ. Ρίτα.

Θεσσαλονίκη Σκυλιά

«Εμφανίστηκαν άλλα 9 σκυλιά και ξεκίνησαν να την δαγκώνουν»

Η κόρη της 44χρονης που μίλησε στο MEGA, είπε ότι, «είναι καλά τώρα. Είχε βγει να ποτίσει τα λουλούδια και ήρθε στην αρχή ένα σκυλί και της γάβγιζε. Η μαμά μου έκανε αργές κινήσεις για να μην το τρομάξει και στη συνέχεια εμφανίστηκαν άλλα 9 σκυλιά και ξεκίνησαν να την δαγκώνουν. Την είδε ένας άγιος άνθρωπος, και έτρεξε και την βοήθησε. Έχουμε καλέσει πολλές φορές στον Δήμο».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ