Themis Georgoudis – Metamorphosis

Ο ταλαντούχος μουσικός παραγωγός της ηλεκτρονικής μουσικής Themis Georgoudis επιστρέφει πιο δημιουργικός από ποτέ για να μας παρουσιάσει το τρίτο του album με το συμβολικό τίτλο “Metamorphosis”, που κυκλοφορεί από την Upfilter Records!

Το ανανεωμένο ηχητικό τοπίο του Themis Georgoudis στο “Metamorphosis” περιλαμβάνει ένα πλούσιο μίγμα από ήχους και επιρροές, οι συνθέσεις αναπτύσσονται προοδευτικά εμπλουτίζοντας την ενορχήστρωση με ατμοσφαιρικά synths και μοναδικά samples με σκοπό τη δημιουργία ενός αιθέριου, αλλά και έντονα ρυθμικού αποτελέσματος! Σε αυτή την ιδιαίτερα εκλεκτική συλλογή, κάθε track φέρνει μια ξεχωριστή οπτική, διατηρώντας παράλληλα τη μοναδική ταυτότητα του καλλιτέχνη. Η κυκλοφορία περιλαμβάνει πολλές λαμπερές στιγμές καθώς και δύο σημαντικές και εμπνευσμένες συνεργασίες με το συγκρότημα Seven Of Hearts κα τον μουσικό παραγωγό George Toro.

Το album “Metamorphosis” του Themis Georgoudis είναι αφιερωμένο σε όσους αγκαλιάζουν το μεταμορφωτικό ταξίδι της αυτοπραγμάτωσης, αφήνοντας πίσω ότι δεν ευθυγραμμίζεται πια με την βασική τους αλήθεια.

«Μια λεπτή γραμμή χωρίζει τις επιλογές που κάνουμε και τα μονοπάτια που ακολουθούμε…»

Track list “Metamorphosis” Album

  1. Horizons
  2. See Me Again
  3. Guardian Angel
  4. Mind Bending
  5. Forever and A Day (with Seven Of Hearts)
  6. Eternal Touch
  7. Moyande (with George Toro

Προηγούμενο ΆρθροBloody Hawk – «Φθηνά Tricks 2»
Επόμενο ΆρθροΜαρία Σακελλάρη – Στην Ταράτσα Η 17χρονη νικήτρια του The Voice επιστρέφει

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ