Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Παντρεύεται η κόρη του, Θεοδώρα ύστερα από δύο αναβολές

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μάθιου Κουμάρ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ελλάδα.

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας και ο σύντροφός της, μετά από δύο αναβολές του γάμου τους, θα παντρευτούν στις 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Το παρών στον γάμο αναμένεται να δώσουν άνθρωποι από βασιλικές οικογένειες, επιχειρηματίες, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου προγραμμάτιζε τον γάμο της τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες. Ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια του ζευγαριού με αποτέλεσμα να αναβάλουν το μυστήριο.

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 είχαν στόχο να κάνουν μια τελετή στο Πόρτο Χέλι, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας, όμως ο θάνατος του πατέρα της Θεοδώρας τον Ιανουάριο του 2023, λίγους μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου τους, ανέτρεψε και πάλι τα σχέδιά τους.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ