Τάσος Ξιαρχό για Κυριάκο Βελόπουλο: «Δεν είχε άδικο, είναι κάποιες αλήθειες που πονάνε και είναι προσβλητικές»

Στην κάμερα του ANT1 και στο «Πρωινό» μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος με αφορμή τo Gay Pride εξέφρασε τη διαφωνία του για τις παρελάσεις των ΛΟΑΤΚΙ+

«Δεν έχω πάει ποτέ σε Gay Pride δεν είναι της αισθητικής μου. Είναι πολύ ξένο στα μάτια πολλών ανθρώπων και πόσο μάλλον όταν ήταν να πάνε και οικογένειες. Να πάει ένα παιδάκι μικρό να δει πράγματα που δεν είναι για τα μάτια του. Έχουμε δει τα Pride ανά τον κόσμο να είναι αρκετά σκληρά με πολύ γυμνό, πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό. Άλλο το κάτι διαφορετικό και άλλο η πορνεία», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Σε ερώτηση για τα Family Pride ως απάντηση στα Euro Pride ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε: «Καλό θα είναι να μη γίνουν αυτά τα family pride της αρνητικής διάθεσης. Να είμαστε τώρα επιθετικοί προς κάτι που μπορεί να συμβεί, πάλι δεν βοηθάει. Φοβάμαι μη γίνει κάτι χειρότερο, γιατί όταν κάτι το τραβάς από τα μαλλιά, θα γίνουν κακά πράγματα».

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Κυριάκου Βελόπουλου εναντίον του Gay Pride: «Δεν είχε άδικο γιατί στο Gay Pride γυμνοί κυκλοφορούν. Είναι κάποιες αλήθειες που πονάνε και είναι προσβλητικές. Το λέει σκληρά αλλά είναι αλήθεια. Ο gay δεν είναι γυμνός, δεν είναι αυτό. Ο gay είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει το ίδιο φύλο», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ