Σύζυγος ποινικολόγου: Η ασκούμενη του άνδρα μου με απειλεί

Ασκούμενη δικηγόρος 43 ετών υπέβαλε καταγγελία κατά γνωστού ποινικολόγου, στον Σύλλογο Ασκούμενων Δικηγόρων, ισχυριζόμενη ότι της έκανε επίθεση και την εξύβρισε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 70χρονος νομικός επιτέθηκε στην ασκούμενή του όταν εκείνη του ζήτησε τα δεδουλευμένα της. Στη σχετική καταγγελία σημειώνεται πως, την χτύπησε στο πρόσωπο και την εξύβρισε, ενώ σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, τον ξυλοδαρμό επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής που την εξέτασε αμέσως πριν από την καταγγελία.

Ο 70χρονος αρνείται την επίθεση, αλλά και τη φερόμενη σχέση του με την καταγγέλλουσα. Η 43χρονη καταγγέλλει και τη σύζυγο του δικηγόρου, ότι την απειλεί, ενώ και η σύζυγος του ποινικολόγου καταγγέλλει την 43χρονη επίσης για απειλές.

Μιλώντας στον ANT1 ο δικηγόρος της συζύγου του ποινικολόγου, υποστήριξε ότι, «η δική μου εντολέας είναι παντελώς αμέτοχη σε οτιδήποτε».

Και κατηγόρησε την 43χρονη ότι στέλνει μηνύματα στην εντολέα του ότι, της στέλνει «μηνύματα ως γυναίκα που επιθυμεί να χωρίσει τον άνδρα μίας άλλης».

Σχετικά με το αν υπερασπίζεται ή όχι τον σύζυγό της η εντολέας του, ο Γιάννης Απατσίδης είπε ότι, «δεν μπορώ να πω ούτε ναι, ούτε όχι για το αν υπερασπίζεται τον σύζυγό της η δικηγόρος» και κατέληξε πως, «δεν μπορεί να υφίσταται μία διαρκή παρενόχληση για τη δημοσίευση του ονόματός της».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ