Συνταγή για ομελέτα με κολοκυθάκια

Τα κολοκυθάκια είναι λαχανικά εποχής και θα φτιάξεις την ωραιότερη και πιο θρεπτική ομελέτα. 

Συστατικά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάς καλά
  • Προσθέτεις το αλεύρι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζεις το χτύπημα
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά
  • Ρίχνεις τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια και τα σοτάρεις για περίπου 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
  • Προσθέτεις το μείγμα με τα αβγά και τα αφήνεις για περίπου 3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα
  • Προθερμαίνεις τον φούρνο στο γκριλ
  • Βάζεις την ομελέτα προσεχτικά σε ένα σκεύος και την ψήνεις στον φούρνο για 2 λεπτά μέχρι να φουσκώσει
  • Ρίχνεις τη φέτα  από πάνω και σερβίρεις.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ