Σύλληψη γνωστού δικηγόρου: Τι θα καταθέσει ο ποινικολόγος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Τα δεδομένα στην υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του φαίνεται πως αλλάζουν. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε πριν λίγη ώρα στην εκπομπή Happy Day η Γιώτα Κηπουρού, δεν υποστηρίζεται η αρχική εκδοχή του ατυχήματος, κατά την οποία ο ποινικολόγος υποστήριζε ότι τα τραύματα της συζύγου του προήλθαν από πέσιμο από τις σκάλες. Ο ποινικολόγος θα δώσει μεν τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν, αλλά δε θα μείνει στη γραμμή του ότι η σύζυγός του απλά έπεσε από τις σκάλες.

Η απολογία του ποινικολόγου αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έχει επιλέξει να εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του σε αυτή την υπόθεση.

Το βράδυ της Κυριακής 16/6 τη δική της κατάθεση στην ανακρίτρια έδωσε και η σύζυγος του ποινικολόγου, η οποία περιέγραψε τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους. 

Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού τόνισε πως δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και να συνεχίσει να υποστηρίζεται η πτώση από τις σκάλες καθώς τα χτυπήματα είναι πολύ σοβαρά, ενώ οι ποινές με τις οποίες είναι αντιμέτωπος πλέον ο ποινικολόγος είναι πολύ σοβαρές. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ