Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόλαφος για την Πάουλα Μπαντόσα – «Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, αν και δίνει αυτή την εντύπωση»

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπα, Τζούλια στην εκπομπή «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου.

Η μητέρα του επιτυχημένου τενίστα, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του γιου της, για τη σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα, αλλά και για τον σύζυγό της, Απόστολο Τσιτσιπά.

«Ακολουθώ τον Στέφανο, είμαι στο Παρίσι και πηγαίνω στο ματς του. Είδα τους αγώνες των διπλών, πηγαίνω στις προπονήσεις του. Του δίνω συμβουλές και κάποιες φορές ακούει. Έχουμε πολλά μέλη στην οικογένεια, δεν είναι μόνο τα παιδιά μου. Είναι και τα παιδιά από την πλευρά του Απόστολου. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε τόσο κοντά», είπε αρχικά η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά. 

Και συνέχισε: «Ο γιος μου μπορεί να είναι απρόβλεπτος σε μερικές αποφάσεις που παίρνει. Είναι καλός μαθητής, μαθαίνει γρήγορα. Μερικές φορές έχει θέματα με τον μπαμπά του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. Στην “κανονική” ζωή είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα». 

Όσον αφορά στη σχέση του τενίστα με την Πάουλα Μπαντόσα, η Τζούλια Αποστόλη ανέφερε: «Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου για αυτή τη σχέση και για την ακρίβεια δεν είχα και κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα ποτέ την Πάουλα να παίζει τένις. Από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου. Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Με τα καλά και τα κακά είμαι μαζί τους γιατί είναι νέοι. Δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις, είναι πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Όταν χρειάζονται τη στήριξή μου θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους». 

«Είναι μια δύσκολη συνθήκη, γιατί είναι στην ίδια δουλειά και έτσι καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, αλλά τα μεγάλα διαστήματα που περνούν από απόσταση τους κάνουν να νιώθουν ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Μόνος ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση», συμπλήρωσε κλείνοντας η Τζούλια Αποστόλη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ