Σοφία Μουτίδου: «Είμαι χρόνια σε αγωγή, παίρνω αντικαταθληπτικά, διατροφή δε κάνω για να γίνω όμορφη»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Σοφία Μουτίδου το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s time.

Η ηθοποιός μίλησε για την ψυχοθεραπεία και τα μαθήματα συμβουλευτικής ψυχολογίας που κάνει, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει η ψυχανάλυση στη δική της ζωή.

Η Σοφία Μουτίδου παραδέχτηκε ότι κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία 11 χρόνια. Η πρώτη επαφή ήρθε όταν άρχισε να νιώθει μια δυσφορία για τον γάμο της ενώ η σχέση με τον σύζυγό της ήταν πολύ καλή. Η δεύτερη επαφή με την ψυχοθεραπεία ήρθε με τον θάνατο του συζύγου της κι εκ τότε δεν έχει διακοπεί. Ακόμη, η Σοφία Μουτίδου μίλησε και για τον λόγο που έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να κάνει διατροφή.

«Πένθη, γάμοι, γεννήσεις, δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου… Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθληπτικά, Το έχω δηλώσει, έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες, Ταυτόχρονα όμως δε σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη, αλλά για να πονάω λιγότερο… » είπε η Σοφία Μουτίδου.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ