Σελίν Ντιόν: Σοκάρει η στιγμή που παθαίνει κρίση πανικού ξεσπώντας σε κλάματα από τον πόνο – Βίντεο

Σοκ προκαλεί απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τη μάχη που δίνει η Σελίν Ντιόν με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Στο εν λόγω απόσπασμα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, βρίσκεται ξαπλωμένη να κλαίει από τον πόνο, μη μπορώντας να ελέγξει το σώμα της.

Η Σελίν Ντιόν φαίνεται να αγκομαχά για να αναπνεύσει καθώς το ιατρικό προσωπικό προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακουφίσει τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της, ενώ ένα συνεργείο κινηματογραφεί αθόρυβα τη δοκιμασία.

Με εμφανή την αγωνία στο πρόσωπό της, της χορηγείται ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, που χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των σπασμών σε πάσχοντες από το Σύνδρομο.

Η Καναδή τραγουδίστρια, διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια το 2022, αλλά έκτοτε παραδέχτηκε ότι πάλευε με την πάθηση κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες προτού μιλήσει για αυτό.

Το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου και πρόκειται  για ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, όπως τα τελευταία χρόνια, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου με το οποίο έχει διαγνωστεί.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ