Σχοινιάς: Δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός με βαρίδι στο πόδι

Νέα στοιχεία στην υπόθεση με τη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε σε παραλία του Σχοινιά το απόγευμα της Κυριακής (02/06) έχοντας ένα βαρίδι δεμένο στο πόδι του, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη με εκτεταμένες αλλοιώσεις, καθώς βρισκόταν στη θάλασσα για περίπου 1 μήνα, γεγονός που καθιστά δυσκολότερη τη διαδικασία ταυτοποίησης του πτώματος και διαπίστωσης των αιτιών που προκάλεσαν τον θάνατό του, σύμφωνα με το Mega.

Σημειώνεται μάλιστα ότι την επίμαχη χρονική περίοδο, που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα, δεν υπάρχει δήλωση για αγνοούμενο άνδρα με χαρακτηριστικά που να ταιριάζουν με τα δικά του.

Αστυνομία και Λιμενικό διεξάγουν έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη. Οι Αρχές πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το πτώμα και διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων, δηλαδή δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛ.ΑΣ κατά το παρελθόν.

Βασικό στοιχείο που ερευνούσαν οι Αρχές ήταν ένα τατουάζ που φέρεται να είχε το θύμα. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και έδειξε πως τελικά δεν υπήρχε τατουάζ αλλά το σημάδι έγινε από το βαρίδι της άρσης βαρών.

Οι Αρχές αναμένουν πλέον, τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ