Σασμός – Ο γάμος της Στέλλας και του Χρήστου έρχεται!

Η μέρα του γάμου της Στέλλας και του Χρήστου έρχεται στο «Σασμό»!

Αύριο, Τρίτη 17 Ιουνίου,  είναι η μέρα που θα παρακολουθήσουμε το γάμο και το γλέντι του γάμου του ζευγαριού.

Η κάμερα του «Happy Day» μπήκε στα γυρίσματα κι έχει όλο το  backstage ρεπορτάζ!

Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα): «Τρία χρόνια περίμενε  αυτή τη στιγμή η Στέλλα. Όλα έχουν γίνει, όπως έπρεπε να γίνουν… Να βρει την αγάπη, να  βρει έναν  άνθρωπο που θα ταιριάζουν και θα επικοινωνούν και τον  βρήκε!» Στο γλέντι του γάμου δεν είναι  παρόντες ο Αστέρης με την Αργυρώ, ο Μαθιός με τη Βασιλική ούτε η Καλλιόπη. «Η  οικογένεια, λόγω της ιδιότητας του συζύγου μου, του Χρήστου,  -εκκρεμεί ένα δικαστήριο-,  δεν ήλθαν στο γλέντι, μόνο στην εκκλησία». Η Στέλλα… «θα βοηθήσει και την Θοδώρα με την υιοθεσία, αλλά και με την εγκυμοσύνη. Ο Σασμός θα  κλείσει με τους περισσότερους ευτυχισμένους. Η Θοδώρα είναι ένας από αυτούς τους χαρακτήρες».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Χρήστος): Τελικά τα καταφέρατε να την κερδίσετε; «Ναι. το πάλεψα και το κατάφερα».

Δανάη Παππά (Θοδώρα): «Θα ήθελα ένα πολύ καλό τέλος για τη Θοδώρα. Να είναι χαρούμενη».

Γιώργος Γεροντιδάκης (Γιώργος): «Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς θα είναι οι εξελίξεις, πώς θα μαθευτεί το γεγονός, και πώς θα πράξει ο εισαγγελέας απέναντι στον κουμπάρο του, τελικά». Για τη ζωή του με τη Θοδώρα και τη «διπλή χαρά» που περιμένουν. «Εύχομαι να έλθει και το μωρό που θα αποκτήσουν  και να υιοθετήσουμε το παιδάκι, το οποίο χρειάζεται αγάπη και φροντίδα. Είμαστε ένα ζευγάρι το οποίο αντλούμε δύναμη μέσω της αγάπης». Για το τέλος των ηρώων στο Σασμό: «Νομίζω ότι θα λάβουν αυτό που έχουν δημιουργήσει».

Μανώλης Κονταρός (ερμηνεύει το τραγούδι του γάμου Στέλλας- Χρήστου): «Είμαι πολύ χαρούμενος  που συμμετέχω σερ αυτή την όμορφη σειρά,  στο Σασμό και διπλά χαρούμενος γιατί μου δώσαν την ευκαιρία να τραγουδήσω ένα φανταστικό τραγούδι (το «Παραμυθένια μου»), το οποίο είναι γραμμένο για την αγάπη του ζευγαριού».

Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα): «Ξέρω ότι θα γίνει κι άλλος ένας γάμος».

Στάθης Μαντζώρος (Παντελής): Η δοκιμασία που θα έλθει….«Λίγο πριν το τέλος είναι η πιο δυνατή δοκιμασία που θα περάσει το χωριό μας στο Σασμό. Μετά από αυτό οι άνθρωποι θα αλλάξουν και θα είναι έτοιμοι  για να γίνει Σασμός».

Σπύρος Σαραφιανός (Τάσος): Τον γάμο της Στέλλας… «ο Τάσος ήταν κάτι που το περίμενε 3 χρόνια. Ήθελε να παντρέψει την κόρη του. Υπάρχει και πολύ μεγάλη χαρά, γιατί επιστρέφει η γυναίκα του, η Σοφία, από τη Μασσαλία».

Νεκταρία Γιαννουδάκη (Σοφία): «Επέστρεψα στο Σασμό για να παντρέψω την κόρη μου, τη Στέλλα. Χαρά, ικανοποίηση, αγαλλίαση, τώρα μπορώ να γυρίσω στη Μασσαλία έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο. Γιατί η κόρη μου είναι με έναν υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο».

Ηλίας Γκογιάννος (Λουκάς): «Ο Λουκάς είναι άστεγος αλλά δημιουργεί μια πού όμορφη φιλία με το ζευγάρι».

Δημήτρης Μαμιός (Μύρωνας):  «Θα συμβεί κάτι απρόοπτο στο γάμο της Στέλλας και του Χρήστου. Έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό το οποίο δεν μπορεί να περιμένει».

Κώστας Καπετανάκης (Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Χολαργού-Παπάγου «Ο Ψηλορείτης»): Αναφερόμενος στο Σασμό τόνισε ότι στον Alpha «έχουν καταφέρει να κάνουν μια ξεχωριστή σειρά που έχει τιμήσει εμάς τους Κρήτες αλλά κι όλους τους Έλληνες».

Νίκος Αγγελάκης (Πρόεδρος Ένωσης Κρητών Βούλας, Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης): «Είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε στην παρασκευή του κλασικού πιλαφιού του κύριου μενού που θα γευτούν οι καλεσμένοι στο γάμο».

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ