Ψυχοκόρες – Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια: Δευτέρα 1/7 έως και Πέμπτη 4/7!

Οι «Ψυχοκόρες» έρχονται με νέα ανατρεπτικά επεισόδια στον ΑΝΤ1, από Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 21:00.

Όσα θα δούμε αναλυτικά:

 Δευτέρα 1 Ιουλίου:

Η Ευανθία γυρίζει ξαφνικά και η Φρόσω βγαίνει από το πηγάδι συγκλονισμένη με αυτό που ανακάλυψε. Αργότερα λέει στον Βελλή πως θέλει την βοήθεια του για να δει νεκρή την Ευανθία και τότε μόνο θα του δώσει τα αρχαία. Η Μαρίκα μετακομίζει στο σπίτι του Πολίτη και σε επίσκεψή της στη μοδίστρα μαθαίνει νέα της Δεσποινιώς. Η αστυνομία οδηγεί τον Κόλλια στο Τμήμα για ανάκριση και αναζητά τον Κοσμά που κρύβεται. Στην εξορία ο Χατζής αποπειράται να πυροβολήσει τη Βασιλική, ενώ αργότερα η Χριστίνα τον παρακολουθεί και γίνεται μάρτυρας μιας αποτρόπαιης πράξης. Ο Πάντος, ο προστάτης των κοριτσιών της Μαρί, δείχνει συμπάθεια στη Δεσποινιώ.

Τρίτη 2 Ιουλίου:

Η Χριστίνα συνειδητοποιεί πως ο Χατζής σκότωσε λάθος άνθρωπο εν αγνοία του και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το τραγικό συμβάν για να σώσει τη Βασιλική. Ο Παύλος μοιράζεται το σχέδιό του με τη Μάγια, ενώ τσακώνεται με τον Κοντόπουλο που δεν θέλει να δοθεί χάρη στη Βασιλική. Μετά τον έντονο καβγά της με την Νέλλα, η Αρχοντούλα ξεθάβει το ματωμένο πουκάμισο του Κοσμά. Η Ευανθία ετοιμάζεται να φύγει με τα παιδιά για την Αθήνα. Η Φρόσω παραμονεύει να την σκοτώσει, αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Η Δεσποινιώ μαθαίνει ότι είναι άρρωστη και αποφασίζει να εκδικηθεί τον Κοσμά. Μια φωτογραφία του γιου του Πολίτη αναστατώνει τη Μαρίκα.

Τετάρτη 3 Ιουλίου:

Ο Πολίτης λυτρώνεται μετά από όσα του είπε η Μαρίκα. Η Δεσποινιώ αποκαλύπτει με κρυφή ικανοποίηση στον Κοσμά την αρρώστια της, ενώ μετά συναντά έναν φαντάρο που θα αλλάξει τη ζωή της. Μετά την καταγγελία της Αρχοντούλας, η αστυνομία επισκέπτεται τη Νέλλα για το θέμα της Άννας, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τον άντρα της. Ο Παύλος και η Μάγια αποκαλύπτουν το αληθινό πρόσωπο του Νέστορα και όταν εκείνος απειλεί τη ζωή τους, ο Λεωνίδας σώζει τον Ερμή. Η Φρόσω ζητά εξηγήσεις από την Ευανθία για την απόφασή της να φύγει στην Αθήνα, ενώ ο Βελλής την πιέζει για τα αρχαία.

Πέμπτη 4 Ιουλίου:

Ο Ερμής είναι συγκλονισμένος μετά την εμπειρία του με τον Νέστορα. Ο Παύλος καλεί στην εξορία για να μάθει πληροφορίες για τη Βασιλική, αλλά αυτό που του ανακοινώνει η Χριστίνα τον καταρρακώνει. Ο Κοσμάς, ενώ ετοιμάζεται να το σκάσει χωρίς τη Νέλλα, οδηγείται στην αστυνομία για ανάκριση, όπου προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στον Αρδίτη. Η Δεσποινιώ επισκέπτεται γιατρό. Η Φρόσω και η Ευανθία έρχονται αντιμέτωπες με τον Βελλή, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει τα αρχαία.

Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ