Πώς ο Παναγιώτης Στάθης έγινε μήλον της έριδος ανάμεσα σε OPEN και ΑΝΤ1;

Πανικός επικράτησε στο OPEN μετά το έντονο φλερτ του Παναγιώτη Στάθη με τον ΑΝΤ1 γεγονός που σήμερα επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του απικαλύπτοντας μάλιστα και ότι το φλερτ έχει και συγκεκριμένη πρόταση που αφορά στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στη θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Οι επαφές μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ όχι μόνο υπήρξαν αλλά έφτασαν και σε καλό δρόμο, λίγο πριν τις τελικές υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω. Ωστόσο, σήμερα το πρωί που η πρόταση πήρε παραιτέρω σάρκα και οστά το κανάλι της Παιανίας δεν έμεινε μόνο σε μια απλή διάψευση την οποία αναπαρήγαγαν κάποια σάιτ αλλά προέβη λίγο μετά τη 1 το μεσημάτι και σε επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας τόσο του Παναγιώτη Στάθη όσο και του Νίκου Στραβελάκη για να σταματήσουν τα ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου του OPEN αναφέρει: “Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Νίκος Στραβελάκης συνεχίζουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο
ΟΡΕΝ. Η επιτυχημένη παρουσία τους στην καθημερινή πρωινή ζώνη και στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου, αντίστοιχα, ενισχύει την ανεξαρτησία του ενημερωτικού τομέα του Ανοιχτού Καναλιού και συμβάλλει στη σταθερά ανοδική πορεία του”.

Πληροφοφρίες αναφέρουν ότι το OPEN έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον δημοσιογράφο της πρωινής ζώνης και ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν έχουν μπει και επίσημα οι τελικές υπογραφές, ωστόσο, μετά τα δημοσιεύματα αναγκάστηκαν από τον σταθμό να επισπεύσουν τις όποιες διαδικασίες και σε συνενόηση με τον Παναγιώτη Στάθη να βγει ανακοίνωση, ενώ είχε αποφασιστεί να συμβεί αυτό στον αέρα της εκπομπής του “Ωρα Ελλάδος”.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ