Παύλος Παπαδόπουλος: «Ξυπνούσα και έβαζα αλκοόλ στο στόμα μου για να ξεχνάω τι βιώνω στη σχέση μου»

Στην εκπομπή «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα έκανε δηλώσεις ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Η πρώην παίκτης του Power of love, μίλησε για την περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι αγάπης, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο πρόσφατη σχέση του.

«Ετοιμάζω το τρίτο μου βιβλίο με τίτλο “Η τέχνη της απλότητας”. Η έμπνευση γεννήθηκε στο Survivor, γιατί θυμήθηκα πώς είναι να ζεις απλά και εκεί κρύβεται και η ουσία», είπε αρχικά ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Αναφορικά με το Power of Love, που θα ξεκινήσει και πάλι, ο πρώην παίκτης ανέφερε: «Όταν είδα τη διαφήμιση του Power of Love και είδα τον εαυτό μου, λέω “τι γίνεται εδώ;”. Το παιχνίδι αυτό ήταν μια ευχάριστη ανάμνηση και έχει σημασία τι θα αποκομίσεις από αυτό. Δέχτηκε κριτική το ριάλιτι αυτό, αλλά δεν πειράζει. Θυμάμαι μια στιγμή με τη Μαρία Μπακοδήμου που χρειαζόμουν μια μητρική αγκαλιά. Φαινόμουν ότι ήμουν ο πιο σκληρός και είχα την αγκαλιά της Μαρίας που τη θυμόμουν μέχρι σήμερα».

Κλείνοντας, ο Παύλος Παπαδόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στην τελευταία του σχέση λέγοντας: «Η τελευταία μου σχέση ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Είχα φτάσει σε σημείο να ξυπνάω και να βάζω αλκοόλ στο στόμα μου για να ξεχνάω τι βιώνω. Εκεί ξεχνούσα και έλεγα μέσα από αυτό θα το ξεπεράσω. Αλλά δεν μπορούσα να το ξεπεράσω».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ