Πάτρα: «Έχω τεράστιο πόνο μέσα μου, ένα τεράστιο γιατί» – Τι λέει η κόρη της 57χρονης που κατέληξε έπειτα από λιποαναρρόφηση

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα, έπειτα από επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η οικογένεια της 57χρονης αναμένει τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης προκειμένου να συντάξει το σχετικό πόρισμα, καθώς δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία τα οποία επισκέφτηκε το μοιραίο βράδυ.

«Έχω τεράστιο πόνο»

Η κόρη της 57χρονης, η οποία παραμένει σε σοκ, μιλώντας στο MEGA δηλώνει ότι απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο της μητέρας της. «Οι πρώτες 4 μέρες μου ήταν άρνηση, πίστευα ότι θα μπει η μαμά μου στο δωμάτιο, ότι θα τη δω και θα την αγκαλιάσω. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήταν ο ‘βράχος’ μας, αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στο μηδέν», είπε η ίδια.

«Την ημέρα πριν την επέμβαση καθόμασταν με τη μητέρα μου, είχαμε σχέδια και όνειρα και γελάγαμε. Ήταν υγιέστατη, πήγαινε τρεις φορές την βδομάδα γυμναστήριο, οι εξετάσεις της ήταν πεντακάθαρες. Ο θεράπων ιατρός τής είχε πει ότι η επέμβαση ήταν πολύ απλή, δεν περίμενα ότι η μητέρα μου θα χάσει τη ζωή της από την επέμβαση», πρόσθεσε η κόρη για να συνεχίσει:

«Έχω τεράστιο πόνο μέσα μου, ένα τεράστιο γιατί που θέλω να απαντηθεί, απαιτώ Δικαιοσύνη. Εάν μου έλεγε κάποιος να μην είχα τίποτα, ούτε ένα σπίτι να κοιμηθώ και να έχω τη μάνουλα μου, θα έλεγα να έχω τη μάνα μου», καταλήγει.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ