Παπάγου: Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε καρέ καρέ την επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Βίντεο από την στιγμή της επίθεσης με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/06) στην Παπάγου, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τον δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το Mega, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει καρέ καρέ την στιγμή της επίθεσης, με τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να το εξετάζουν εξονυχιστικά προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Πρόκειται για 7 άτομα, τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κουκούλες, έφτασαν στο σημείο πεζή, εκτόξευσαν τις 5 βόμβες μολότοφ, εκ των οποίων η μία κατέληξε μέσα στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, και στη συνέχεια έφυγαν και πάλι με τα πόδια.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ίδιου μέσου, οι δράστες έρχονται και φεύγουν από ένα συγκεκριμένο πάρκο, που βρίσκεται περίπου 100 μέτρα από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου. Φαίνεται πως περίμεναν να μπει ο αστυνομικός στο αυτοκίνητο, και τότε επιτέθηκαν.

 

Παράλληλα, στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, υπήρχε φύλαξη όλο το 24ωρο, ενώ γίνονταν περιπολίες και από την Ασφάλεια. Σύμφωνα με το Mega, φαίνεται πως υπήρχαν κάποια κενά που εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες, και κατάφεραν να επιτεθούν.

Ο 42χρονος αστυνομικός υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε πρόσωπο και χέρια. Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του. Βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο και ειδοποίησε τους συναδέλφους του, την ώρα που οι φλόγες θέριευαν και απειλούσαν τα σπίτια της περιοχής

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ