Παπάγου – Δημογλίδου: Ο αστυνομικός μπορεί να έχει εγκαύματα β’ βαθμού – Στο μικροσκόπιο το υλικό από τις κάμερες

Για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στου Παπάγου αλλά και για τις έρευνες που γίνονται, μίλησε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «η κατάσταση του συναδέλφου δεν είναι τόσο απλή. Μπορεί να έχει τραύματα και εγκαύματα β’ βαθμού. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο».

Η κυρία Δημογλίδου δήλωσε ότι ο αστυνομικός δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από 9 άτομα. «Έγιναν προσαγωγές, αλλά δεν προέκυψαν αποδεικτικά στοιχεία και αφέθηκαν ελεύθερα» είπε χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν προσεκτικά το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν καταγραφεί οι δράστες και οι κινήσεις τους.

Σύμφωνα με την κυρία Δημογλίδου, «δεν υπάρχει σκοπιά στο σημείο. Ο συνάδελφος όταν έγινε η επίθεση ήταν μέσα στο περιπολικό το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς πρόλαβε και βγήκε έξω».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Το χρονικό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 00:4 εναντίον της σκοπιάς, που βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της πρόεδρου στην περιοχή του Παπάγου και διέφυγαν.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι, ενώ πήρε φωτιά ένα περιπολικό.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο περιπολικό, που υπέστη φθορές, επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ