Πάνος Μουζουράκης: «Η άποψή μου για τον πάτερ Αντώνιο δεν έχει αλλάξει και δεν θέλω» – Γιατί συμπόνεσε τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Νίκο Συρίγο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τη μουσική του καριέρα, τη γυναίκα της ζωής του αλλά και τον Πατέρα Αντώνιο.

«Θέλω να είμαι φωτεινός, να λάμπω, ώστε να φωτίζω και άλλους ανθρώπους, κρύβοντας τα… σκοτάδια μου, που είναι τεράστια. Τα λάθη μας, μας κάνουν να είμαστε συμπονετικοί. Αν δω τον άλλον αν κάνει το ίδιο λάθος που είχα κάνει και εγώ στο παρελθόν, εγώ θα τον νιώσω. Συμπόνεσα τον Γιώργο Λιάγκα όταν έκανε την επίμαχη “χειρονομία” για το “κράξιμο” που “έφαγε” και είπα ότι είναι μία ελπίδα να αλλάξει. Το “κράξιμο’’ με έκανε να μεταμφιέζω την πρώτη μου σκέψη σε μπερδεμένα λόγια, ώστε ο άλλος να μην είναι σίγουρο αν θα βγάλει νόημα» είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Τότε με τον γάμο μου, δεν ήθελα να είμαι celebrity, το θέμα, που με θα με ρωτούσαν και θα επενέβαιναν σε μία στιγμή που ήθελα να ξεχωρίσω. Το ποίημα που έγραψα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, το έκανα χαριτωμένο, αλλά η ουσία του είναι στο στίχο που έλεγε για τον πάτερ Αντώνιο. Η άποψή μου για εκείνον δεν έχει αλλάξει και δεν θέλω. Για εμένα είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω και στον Θεό και στον άνθρωπο».

 

«Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, ήθελα να τα κάνω όλα ανάποδα απ’ ό,τι έγιναν. Να ζήσω ελεύθερος. Για χρόνια στις σχέσεις μου ήμουν σαν τη μαϊμού από το ένα κλαδί στο άλλο. Και όταν είπα θα… πετάξω, έπεσα πάνω “σ’ έναν κορμό”. Μπορεί η γυναίκα μου να είδε σε εμένα αυτό που θα ήθελα να είμαι, ένα καλό παιδί κατά βάθος. Από την πρώτη στιγμή, υπήρξε κατανόηση και σεβασμός, που είχα ανάγκη να δω στα μάτια της» απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ