Παναγιώτης Ταχτσίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Θεοδωροπούλου για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους

Με ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα περνά μια πολύ δύσκολη φάση στην προσωπική της ζωή, κάνοντας λόγο για τρίτο πρόσωπο στον γάμο της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε το TLIFΕ μαζί της, η Ζέτα Θεοδωεροπούλου αποκάλυψε ότι η ανάρτηση αυτή ήταν ένα ξέσπασμα ως αποτέλεσμα της υπομονής που έκανε τους προηγούμενους μήνες. 

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ωστόσο, δίνει μια άλλη διάσταση στην κατάσταση αφού άνθρωπος που τους γνωρίζει καλά, ανέφερε στην εκπομπή «Γειά σου». «Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν του το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο. Θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά».

Στην ίδια εκπομπή όμως, και τη Νάνσυ Παραδεισανού, μίλησε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος ανέφερε, «Προτεραιοτητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών του ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας»

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ