Παγιδευμένοι – Συγκλονιστικά επεισόδια Δευτέρα 17 & Τρίτη 18 Ιουνίου!

Έρχονται νέα επεισόδια των “Παγιδευμένων” στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 22.30, όπου θα δουμε:

Δευτέρα 17 Ιουνίου:

Ο Αλέκος βρίσκεται στη φυλακή και η υπερασπιστική γραμμή του ετοιμάζεται μέσω της νέας του συνηγόρου, Άννας Ροδίτη! Μία ομολογία, όμως, θα τον οδηγήσει σε αδιέξοδο, ενώ θα αθωώσει τον Ιάσονα.

Η Υβόννη, που έχει μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Ιάσονα, έχει καταφύγει τρομαγμένη στο σπίτι της Ειρήνης.

Ο Δημήτρης βρίσκεται στην αναζήτηση της σπείρας των αρχαιοκάπηλων, μαζί με τον Ανδρέα, πλησιάζοντας αρκετά κοντά στα ίχνη τους. Ένα επαγγελματικό ταξίδι – αστραπή Δημήτρη και Άννας θα τους φέρει όλους πιο κοντά στη σύλληψη των εγκληματιών, αλλά και πιο κοντά στον κίνδυνο, καθώς ο εχθρός τους είναι εκεί έξω και παραμονεύει.

Τρίτη 18 Ιουνίου:

Με την εξιχνίαση της υπόθεσης με τα αρχαία, όλα φαίνονται να βαίνουν καλώς. Ο κίνδυνος, όμως, είναι εντός των τειχών και καραδοκεί!

Ο Ιάσονας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και μαζί με τον συνεργό του προσπαθούν να βάλουν ένα τέλος στα όνειρα και τη ζωή του Δημήτρη.

Μια παράξενη πυρκαγιά στο σχολείο των κοριτσιών, θα θέσει σε κίνδυνο την Λίνα, η οποία θα πέσει θύμα απαγωγής. Πόσο κινδυνεύει η ζωή της;

Από την άλλη, ο Δημήτρης με τον Αντώνη Καρέλλη προσπαθούν να βρουν τον συνεργό του Ιάσονα και τον πραγματικό ένοχο που έχει στοχοποιήσει τον Δημήτρη και τον έστειλε στη φυλακή.

Μία αποκάλυψη, όμως, θα σοκάρει τον Δημήτρη. Πόσο κοντά στον κίνδυνο βρίσκεται;

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ