Παγιδευμένοι – Νέα επεισόδια Δευτέρα 3/6 & Τρίτη 4/6, τι θα δούμε!

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια των “Παγιδευμένων”, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 22.30 στον ΑΝΤ1:

 Δευτέρα 3 Ιουνίου:

Ενώ όλα τα στοιχεία που προκύπτουν ενοχοποιούν τον Δημήτρη, η Άννα παλεύει να βρει αποδείξεις που θα τον αθωώσουν, ώστε να μην μπει φυλακή.

Ο Αλέκος, από την δική του πλευρά, ψάχνει στοιχεία που να ξεσκεπάζουν τον Ιάσονα. Ο Σπύρος, ο Ανδρέας, η Αγγελική  και η Υβόννη βοηθούν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Θα καταφέρουν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία που θα ελευθερώσουν τον Δημήτρη, μέχρι να παραπεμφθεί στον Ανακριτή; Ή ο Ιάσονας θα βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο που, αυτή τη φορά, θα ενοχοποιεί την Άννα;

Τι απόφαση θα βγάλει ο Ανακριτής για τον Δημήτρη;

Τρίτη 4 Ιουνίου:

H προφυλάκιση του Δημήτρη πέφτει σαν βόμβα. Εκείνος μεταφέρεται στη φυλακή και η Άννα, πάνω στην απόγνωσή της, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Χατζή. Αυτό την φέρνει σε μεγάλη κόντρα με τον Ανδρέα.

Ο Σπύρος συναντά έναν παλιό πληροφοριοδότη του για να βρει την πορεία των αρχαίων και τα ίχνη της σπείρας των αρχαιοκάπηλων.

Στη φυλακή, ο Δημήτρης μοιράζεται το κελί του με έναν πρώην δικαστή, ο οποίος του δίνει πληροφορίες για μια παλιά υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

Όσο ο χρόνος κυλά, η Άννα και ο Χατζής ανακαλύπτουν ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν του Ιάσονα. Θα είναι αυτό το κλειδί που θα ενοχοποιήσει τον Ιάσονα;

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ