Οριστικά τέλος ο “Μονομάχος” από τον ΣΚΑΪ – Τι παίρνει τη θέση του;

Σε αλλαγή σελίδας προχωράει ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΣΚΑΪ. Ναι μεν ο παρουσιαστής παραμένει κανονικά στο κανάλι ωστόσο θεωρείται πλέον σίγουρο ότι δεν παρουσιάσει τον “Μονομάχο”. Το παιχνίδι κατεβάζει αυλαία τη φετινή σεζόν καθώς οι επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν οι αναμενόμενες. Αλλωστε, πριν λίγους μήνες σας είχα αναφέρει τον προβληματισμό του ΣΚΑΪ για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς δεν είναι ένα παιχνίδι που κορυφώνει την αγωνία με αποτέλεσμα να κορυφώνεται κάποια στιγμή και ο αριθμός των τηλεθεατών.

Ετσι, από την ερχόμενη σεζόν, ο Χρήστος Φερεντίνος θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με ένα νέο πλην όμως δοκιμασμένο παιχνίδι που δεν είναι άλλο από το “Still Standing”. Μετά από ραντεβού που έγινε με το κανάλι του Νέου Φαλήρου και τον παρουσιαστή αλλά και τις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Ατζούν Μίντια, το παιχνίδι που ήταν κι αυτό που πριν μερικά χρόνια είχε στην φαρέτρα του ο ΑΝΤ1 και παρουσίαζε η Μαρίας Μπεκατώρου επιστρέφει στην tv, αυτή τη φορά σε νέο κανάλι και με καινούριο παρουσιαστή. Aξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο επεισόδιο μεταδόθηκε τον Ιουνιο του 2021 και σηματοδότησε και την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κάπου μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα στα στούντιο που έχουν στηθεί στο Γαλάτσι. Ωστόσο, ακόμα εκκρεμεί ένα νέο ραντεβού με του Χρήστου Φερεντίνου με το κανάλι του Νέου Φαλήρου ωστε να βρεθεί και ένα δεύτερο κόνσεπτ μετά την ολοκλήρωση της εβδομαδιαίας Σαββατιάτικης εκπομπής για την ερχόμενη σεζόν καθώς στο συμβόλαιό του υπάρχει και αυτή η εκκρεμότητα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ