Ο Τάσος Νούσιας για την σύντροφό του: «Όταν δουλεύεις με τη σύντροφο της ζωής σου, οφείλεις να το διαχωρίσεις»

Ο Τάσος Νούσιας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη με αφορμή τη συνεργασία του με τη σύντροφό του στην παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστεί το φετινό καλοκαίρι.

«Είμαι άνθρωπος ανήσυχος, τα νιάτα μου υπήρξαν και άγρια και ήρεμα (…) Πάντα πίστευα ότι μια φροντισμένη δουλειά μπορεί να έχει και εμπορική και ποιοτική επιτυχία, δε διαχώρισα ποτέ το μέσο. Πρέπει να κάνεις επιλογές, δεν πας άκριτα από εδώ εκεί, γι’ αυτό και κατά καιρούς κάνω αποχές. Πριν την “Έξαψη” στο MEGA απείχα συνειδητά 6 – 7 χρόνια», ανέφερε για την πορεία του ο Τάσος Νούσιας.

Ο Τάσος Νούσιας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η θάλασσα και ο γέρος», που βασίζεται στο έργο του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, σε διασκευή και σκηνοθεσία της συντρόφου του, Μαρλίν Καμίνσκι.

«Υποδύομαι τον γέρο ψαρά, του οποίου βλέπουμε τη μετουσίωση όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα υπέροχο μπλε μάρλιν, ένα ψάρι του ατλαντικού ωκεανού. Ο Χέμινγουεϊ μας ταξιδεύει στο υπέροχο περιβάλλον της μάνας θάλασσας, ανακαλύπτεις πόσο επιδραστικά έχει δουλέψει ο άνθρωπος επάνω σε αυτήν.

Το έργο γίνεται εφαλτήριο να μιλήσουμε για τη θάλασσα ουσιαστικά και υπαρξιακά, γιατί ο άνθρωπος πρέπει να ξαναδεί την σχέση του με όλο του το περιβάλλον. Η Μαρλίν έχει δημιουργήσει μια επικλινή πλατφόρμα, εκεί γίνεται η προβολή ενός 3D animation με τα πλάσματα της θάλασσας και βιώνουμε μαγικές στιγμές. Η περιοδεία μας ξεκινάει στις 25 Ιουνίου, από το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά».

Για τη συνεργασία του με τη σύντροφό του: «Όταν δουλεύεις με τη σύντροφο της ζωής σου, οφείλεις να το διαχωρίσεις, δεν πρέπει να μεταφέρεται το σπίτι στη δουλειά και η δουλειά στο σπίτι. Έχει έναν βαθμό δυσκολίας, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Όταν δουλεύεις με τον άνθρωπό σου αποκτάς μια εμπειρία στο πώς να διαχειριστείς τα πράγματα. Θα πρέπει να βρεις αυτόν τον κοινό κώδικα με τη σύντροφό σου, αλλιώς δε θα μπορέσεις να συνεχίσεις. Εμείς μέχρι στιγμής κρατάμε μια καλή ισορροπία», παραδέχτηκε στην κάμερα του Mega ο Τάσος Νούσιας. 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ