Ο Πρώτος από Εμάς – Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς!

Όσα θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια της δραματικής κομεντί «Ο Πρώτος από Εμάς» που έρχονται στον ΑΝΤ1, την Τετάρτη 5 Ιουνίου και την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 22:30 και υπόσχονται να μας συναρπάσουν:

Τετάρτη 5 Ιουνίου:

Λίγους μήνες μετά, οι ζωές όλων συνεχίζουν να «ανθίζουν», αφού ο μικρός Στέφανος έχει μεγαλώσει, τα πολυπόθητα νέα για την υιοθεσία της μικρής Μελίνας φέρνουν τα πάνω κάτω και η προετοιμασία του γάμου της Έλενας και του Νικόλα, σκορπούν ευτυχία και ανυπομονησία στην παρέα.

Η φιλία της Μάρθας και της Έλενας, επισφραγίζεται με τον πιο γλυκό τρόπο, ενώ ο Φίλιππος και ο Αλέξης, παρά τις διαφωνίες τους, συμφωνούν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Ο Κοσμάς, μετά την πολυπόθητη νίκη του στο τηλεπαιχνίδι, πλέον κυκλοφορεί με άλλον αέρα, ενώ μαζί με τη Σοφία ονειρεύονται τα επόμενα βήματα στην καριέρα της.

Η μεγάλη μέρα του γάμου φτάνει, με την παρέα, τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού να γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ένας γάμος όμως, εκτός από χαρές, γλέντια και υψωμένα ποτήρια, μπορεί να φέρει και ευτράπελα, καθώς και μεγάλες αποκαλύψεις.

Πέμπτη 6 Ιουνίου:

Η Κάτια είναι αγχωμένη γιατί σήμερα είναι η παρουσίαση του βιβλίου της.

Η Έλενα δεν ξέρει πως να αντιδράσει, όταν η Σμαράγδα της ανακοινώνει πως θα φύγει ταξίδι με έναν άντρα 30 χρόνια μικρότερό της.

Η Μελίνα έχει κάποιες προεφηβικές εκρήξεις στο σχολείο και ο Νικόλας καλείται να βρει λύση για να μη συνεχιστεί η άσχημη συμπεριφορά της.

Ο Άλκης μένει μόνος του στο σπίτι με το μωρό και δεν προλαβαίνει να πάει στην παρουσίαση, ενώ όλοι ανησυχούν πως έχει συμβεί το χειρότερο…

                                                            Δείτε το trailer:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ