Ο οίκος Balmain λανσάρει μία limited edition συλλογή για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του «The Lion King»

Ήμουν μόλις εννέα ετών όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ο “Βασιλιάς των Λιονταριών”, αλλά ακόμα και τώρα, σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα, μπορώ να κλείσω τα μάτια μου και να νίωσω κανά  αυτό το απίστευτο μείγμα μουσικής, εικόνων και συναισθημάτων. Τα μαθήματα που απορρόφησα, καθώς καθόμουν καθηλωμένος από τη γιγαντοοθόνη, με έχουν μείνει μαζί μου για μια ζωή. ” : Αυτά έχει δηλώσει ο σχεδιαστής του οίκου Balmain, Οlivier Rousteing  για την εβληματική ταινία, και τώρα ένα όνειρο του γίνεται πραγματικότητα!

 

Για να γιορτάσει την 30ή επέτειο του “The Lion King”, ο οίκος  Balmain συνεργάστηκε με την Disney  και λανσάρουν μία limited edition collection σχεδιασμένη από τον Olivier Rousteing αφιερωμένη στην ταινία θρύλο! Τα σχέδια που θα δούμε εμπνέονται από τους ήρωες της ταινίας  από το τοπίο της Αφρικής αλλά έχουν και πολλά από τα στοιχεία του οίκου!

Το conspet θα παρουσιαστεί με ένα video 8 Ιουλίου  που έχει γυριστεί  στην  Νότια Αφρική, και στο οποίο συνδυάζονται τέλεια τα  εντυπωσιακά σχέδια και μαγευτικά τοπία, καθώς επικεντρώνεται σε μια σειρά από υπέροχα  Balmain looks που φοράνε αποκλειστικά  μοντέλα από όλη την Αφρική. Αυτή η συνεργασία ήταν επίσης μια καλή αφορμή  να αναδειχθεί το τοπικό αφρικανικό σχεδιαστικό ταλέντο και ο Rusteing συνεργάστηκε με αρκετούς αφρικανούς καλλιτέχνες.

Περιμένουμε τις πρώτες εικόνες από αυτη την υπέροχη δουλειά!

 

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ