O Μιχάλης Χατζηγιάννης ανανεώνει το δισκογραφικό του συμβόλαιο με την Heaven Music!

Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κορυφαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, ανανεώνει το δισκογραφικό του συμβόλαιο και συνεχίζει την κοινή πορεία με την οικογένεια της Heaven Music!

Πρόκειται για έναν από τους πιο επιδραστικούς Έλληνες καλλιτέχνες όλων των εποχών, ο όποιος έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στην παγκόσμια μουσική σκηνή με χρυσά γράμματα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Heaven Music ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από πέντε χρόνια, και από τότε μας έχουν χαρίσει διαχρονικές επιτυχίες όπως το «Μην Αργείς»«Εκδρομή (2022)»«Κομμένα Τα Πρέπει» αλλά και φυσικά το «Χορεύω» που μετράει πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Φέτος το καλοκαίρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει βάλει ξανά τη σφραγίδα του με το νέο τραγούδι – σύνθημα «Από το 1 Ως Το 100» , το οποίο συνεχίζει να ακούγεται δυνατά τόσο στις ψηφιακές πλατφόρμες όσο και στο ραδιόφωνο.

Την επόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου, o Mιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με την Heaven Music θα κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο studio album με τίτλο «Terra incognita» το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένες επιτυχίες αλλά και εννέα ολοκαίνουργια τραγούδια που θα εντυπωσιάσουν!

Παράλληλα, αυτό το καλοκαίρι θα βρει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη επί σκηνής στην περιοδεία του με στάσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ