Νίκος Μουτσινάς: Στο παρά πέντε κάνει την ανατροπή… στον ALPHA

Δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς μετά το τέλος της συνεργασίας της Μπέττυ Μαγγίρα και της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1, ο ALPHA έρχεται να ταράξει τα νερά κλείνοντας στο παρά πέντε… της συμφωνίας με τον ΑΝΤ1 τον Νίκο Μουτσινά.

Πάνω που οι συζητήσεις με το κανάλι είχαν παγώσει και οι διαπραγματεύσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν σε καλό δρόμο, όπως άλλωστε σας είχα ενημερώσει, ήρθαν τα πάνω κάτω! Ο Νίκος Μουτσινάς τίναξε στον αέρα τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και αποφάσισε να ενδώσει στην πρόταση του ALPHA. Αν και οι δυο προτάσεις αφορούν λίγο έως πολύ το ίδιο πρότζεκτ, ένα σόου που εμπεριέχει stand up σχόλιο και συνεντεύξεις αλλά σε νυχτερινό πακετάρισμα αυτή τη φορά, με τη σφραγίδα πάντα του ταλαντούχου “Μούτσι”, αυτό που έκανε τελικά τη διαφορά είναι η σιγουριά του σταθμού αλλά και των προσώπων που βρίσκονται στην στελεχιακή πυραμίδα.

Και τι εννοώ με αυτό; Μην ξεχνάμε ότι ο Χρήστος Κόμπος, ο Διευθυντής προγράμματος του ALPHA είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ τα πρώτα χρόνια που ήρθε στο κανάλι του Νέου Φαλήρου και είχαν εξαιρετικές σχέσεις και κυρίως σχέση εμπιστοσύνης. Αρα ξέρει ότι θα του δοθεί και ο χώρος αλλά και η στήριξη που χρειάζεται καθώς ο ίδιος ναι μεν είναι ξεκούραστος αλλά παράλληλα είναι και ελαφρώς αγχωμένος ώστε η τηλεοπτική του επιστροφή να συνοδευτεί με τη ανάλογη επιτυχία. Το συγκεκριμένο κόνσεπτ θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα Παρασκευή και Κυριακή με δυνατότητα και για μια τρίτη ημέρα προβολής το Σάββατο σε special περιπτώσεις. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο κανάλι θα τον συνοδεύσει και η Αγγελική Γιαννακοπούλου, η αρχισυντάκτρια της καρδιάς του και ένας άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του, καθώς συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία στο “Καλό Μεσημεράκι”. Και λέω στο συγκεκριμένο κανάλι γιατί αν ο Νίκος Μουτσινάς προτιμούσε τελικά να πάει στον ΑΝΤ1 η Αγγελική Γιαννακοπούλου δεν θα τον ακολουθούσε και θα πήγαινε με την Φαίη Σκορδά στο MEGA καθώς δεν μπορούσε για οικογενειακούς λόγους να δουλεύει τα Σαββατοκύριακα. Στην περίπτωση όμως του ALPHA η μια μέρα προβολής θα είναι η Παρασκευή ενώ παράλληλα θα είναι μαγνητοσκοπημένη ως επί τω πλείστων ενώ κάποια επεισόδια θα βγουν live αν παραστεί ανάγκη και η ανάλογη επικαιρότητα.

Ετσι, μετά το “όχι” του Καβατζίκη, την μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1, η Φαίη μένει τώρα και χωρίς αρχισυντάκτρια.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ