Νίκος Κοκλώνης για Μπάρκα – Καινούργιου: «Η Κατερίνα παρεξηγήθηκε αλλά είναι παρορμητική»

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα.

Ο παρουσιαστής του J2US και τηλεοπτικός παραγωγός μεταξύ άλλων, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Δανάη Μπάρκα μετά τις εξελίξεις της φετινή σεζόν.

Για την Κατερίνα Καινούργιου: «Η καλύτερη καρδιά της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι πολύ παρεξηγημένη γιατί είναι αυθόρμητη και παρορμητική και σπάει τα νεύρα, και τα δικά μου. Αν τη γνωρίσεις καλύτερα είναι το καλύτερο κορίτσι. Μέχρι να πεις το καλύτερο κορίτσι, λες διάολος. Η Κατερίνα μπορεί να εκνευριστεί μαζί σου, να γίνει χαμός, να καταστραφεί το στούντιο και μόλις την πάρεις αγκαλιά να πει “Συγγνώμη που το έκανα, σε αγαπάω”. Αλλά θα δώσει και το βρακί της αν έχεις ανάγκη. Μπορεί να πει πράγματα που αν το δεις σοβαρά, μπορεί να τσακωθείς», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Όσο για τη Δανάη Μπάρκα: «Τη λατρεύω τη Δανάη, είναι “κόρη” μου λόγω της Βίκυς. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό το πράγμα. Η Δανάη είναι αγαπημένο μου κορίτσι, δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Η Κατερίνα είναι φίλη μου, είμαι παραγωγός της. Δεν θα πάω θέση γιατί; Από άποψη. Δεν πιστεύω ότι τα προσωπικά μας πρέπει να βγαίνουν στην ελληνική τηλεόραση.

Η Κατερίνα παρεξηγήθηκε αλλά είναι παρορμητική. Έτσι όπως το είπε ήθελα να βγω στον αέρα αλλά είπα δεν θα είμαι παρορμητικός», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης καλεσμένος στο After Dark.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ