Modern Cinderella για τον γνωστό τράπερ: «Ο πρώην σύντροφός μου κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας»

H Modern Cinderella πήρε το όνομά της όταν φόρεσε ένα φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με τη Σταχτοπούτα του κλασικού παραμυθιού, αλλά με tattoo. Έτσι γεννήθηκε μια πολύ επιτυχημένη YouTuber, TikΤoker και Influencer, με 286.000 ακολούθους στο Instagram.

Αν και μόλις 23 ετών, η Μαρία, με πρότυπο τη μαμά της, που τη μεγάλωσε μόνη της, είναι και η ίδια μητέρα ενός αγοριού 2 ετών. Η Modern Cinderella μίλησε στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη για την εκτίμηση που τρέφει στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την πολιτική, τη μητρότητα και τον σύντροφό της.

Σε είδαμε σε φωτογραφία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πες μας πώς έγινε.

Την είδα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Δεν έχω ζητήσει ποτέ από κανέναν να βγάλουμε μαζί φωτογραφία. Εχω δει τραγουδιστές, άλλους πολιτικούς, αλλά δεν έχω ζητήσει ποτέ να φωτογραφηθώ με κάποιον από αυτούς. Ηθελα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Την πλησίασα και της ζήτησα να φωτογραφηθούμε.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να θέλεις να φωτογραφηθείτε;

Μου αρέσει πολύ ο λόγος της. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο τοποθετείται σε διάφορα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Εχει πάρει ισχυρή θέση για το δυστύχημα στα Τέμπη. Ενα θέμα για το οποίο αρκετοί πολιτικοί αδιαφόρησαν. Την είχα απέναντί μου και δεν αντιστάθηκα στο να της μιλήσω και να της ζητήσω μια φωτογραφία.

Ποιες δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει στη ζωή σου;

Η απόφασή μου να μετακομίσω στην Αθήνα μαζί με το παιδί μου. Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχω καμία στήριξη εδώ. Ούτε τους γονείς μου ούτε γνωστούς ούτε σπίτι ούτε χρήματα. Δεν είχα κανέναν να προσέχει το παιδί μου. Εγώ είχα πολλά γυρίσματα, διότι ασχολούμαι με τα social media. Έπαιρνα το παιδί μου μαζί είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, όλη την εβδομάδα. Ταλαιπωρούσα το μωρό κυρίως, δεν με ένοιαζε για μένα. Δεν ήθελα να το βλέπω να κουράζεται στα παρασκήνια, με τα φώτα. Με τα πρώτα χρήματα προσέλαβα μια νταντά για να προσέχει το παιδί όσο εγώ δουλεύω.

Ο πατέρας του παιδιού σου είναι τράπερ, ο Ricta, που βρίσκεται στη φυλακή. Πώς είναι οι σχέσεις σας;

Τέλεια. Τον επισκέπτομαι κάθε εβδομάδα.

 

Με ποια κατηγορία βρίσκεται στη φυλακή ο σύντροφός σου;

Έγινε μια παρεξήγηση με κάποιον, λέγεται ότι είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε μια διαφωνία μεταξύ τους, διαπληκτισμός, έκανε μία κίνηση ο Δημήτρης (Ricta) και από το χτύπημα ενός άλλου ατόμου έπεσε κάτω. Αναφέρεται μέσα στη δικογραφία, υπάρχουν και μαρτυρίες που το βεβαιώνουν. Αυτό το στοιχείο δεν έχει προβληθεί από καμιά ενημερωτική εκπομπή ή δελτίο ειδήσεων. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας! Για όνομα του Θεού! Τέλος πάντων, έτσι έχει η υπόθεση, για την οποία φυσικά θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εξάλλου έχει πέσει η κατηγορία. Ωστόσο, μέχρι να γίνει η δίκη, βρίσκεται προφυλακισμένος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ