Μητέρα έχασε 51 κιλά σε ένα χρόνο κόβοντας 3 πράγματα – «Νιώθω 100 φορές πιο υγιής και γεμάτη ενέργεια»

Μια μητέρα αποκάλυψε πώς τα παιδιά της την ενέπνευσαν να χάσει 51 κιλά και τον τρόπο με τον οποίο η απώλεια βάρους άλλαξε τη ζωή της. Η Natalie στενοχωρήθηκε όταν δεν μπορούσε να παίξει με τα παιδιά της στο λούνα παρκ επειδή ήταν υπέρβαρη.

Άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες που οι περισσότεροι γονείς θεωρούν δεδομένες, όπως το τραμπολίνο, ήταν επίσης αδύνατες για την Natalie. Έτσι, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα, κόβοντας μερικές απλές απολαύσεις. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Πώς πήρε την απόφαση να χάσει βάρος

Η Natalie αποκάλυψε ότι αποφάσισε να χάσει βάρος «κυρίως λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης σε όλους τους τομείς της ζωής, αλλά και για τα οφέλη στη σωματική και ψυχική της υγεία». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι τα παιδιά της ήταν το μεγαλύτερο κίνητρό της.

«Ήθελα να βγάλω τα παιδιά μου έξω και να κάνουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες, αλλά διαπίστωσα ότι με εμπόδιζε το βάρος μου. [Το βάρος] με περιόρισε σε διάφορα πράγματα ενώ δεν μπορούσα να μπω σε παιχνίδια στο λούνα παρκ. Τα πράγματα έπρεπε να αλλάξουν δραστικά», εξομολογήθηκε η ίδια.

Τα 3 πράγματα που έκοψε η Natalie και κατάφερε να χάσει κιλά

Η Natalie κατάφερε να χάσει βάρος ακολουθώντας το πρόγραμμα Slimming World, αλλά το έκανε «από το σπίτι και χωρίς να πηγαίνει σε ομάδα». «Ζυγιζόμουν κάθε Δευτέρα», είπε. Παραδέχτηκε επίσης ότι η αποχή από 3 πράγματα ήταν αυτό που την βοήθησε να επιταχύνει τη διαδικασία.

«Έκοψα τελείως τα γλυκά και τα έτοιμα φαγητά, δεν έπινα καθόλου αλκοόλ και τηρούσα συνεχώς το διατροφικό μου πλάνο. Μέσα σε ένα χρόνο έχασα 51 κιλά και πλέον είμαι στη διαδικασία να χάσω άλλα 12 για να ολοκληρώσω μια απώλεια 62 κιλών», εξήγησε.

Η Natalie τώρα νιώθει «καταπληκτικά». «Έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό μου και ξέρω ότι μπορώ να το πετύχω. Μπορώ να βγάλω τα παιδιά μου έξω και να απολαύσω όλες τις δραστηριότητες που επιλέγουμε να κάνουμε. Μπορώ να απολαύσω κάθε πτυχή της ζωής μου χωρίς να ανησυχώ για το βάρος μου. Νιώθω 100 φορές πιο υγιής και γεμάτη ενέργεια», εξομολογείται η ίδια.

«Πλέον δεν θα αρνηθώ σχεδόν τίποτα. Όταν ήμουν υπέρβαρη, θα έλεγα όχι στα περισσότερα πράγματα που σήμαιναν ότι πρέπει να βγω από το σπίτι. Τώρα μου αρέσει να απολαμβάνω βραδιές με τον άντρα μου και τους φίλους μου. Δεν ανησυχώ σχετικά με το ποια ρούχα μπορώ να φορέσω ή ποιος θα με κρίνει για το βάρος μου», είπε.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ