Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα κυλήσει ο Ιούλιος για το ζώδιό σου;

O Ιούλιος είναι κι επίσημα εδώ! Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του Τlife.gr, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ιούλιος αυτός υπόσχεται πολλά για σένα. Η κοσμική ευθυγράμμιση υποδηλώνει μια αναβίωση στη σφαίρα των προσωπικών σχέσεων σου, δημιουργώντας ένα κύμα αγάπης και στοργής. Αυτή η περίοδος θα χαρακτηριστεί από την επιθυμία να ευχαριστήσεις αγαπημένα πρόσωπα, συναδέλφους, ακόμη και αγνώστους. Ωστόσο με αυτές στις θετικές επιρροές, μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις προκλήσεις με τη μορφή ανταγωνισμού και άβολων καταστάσεων. Αλλά μη φοβηθείς, καθώς οι ουράνιοι προστάτες σου παρέχουν υποστήριξη και ευκαιρίες για ανάπτυξη και επίλυση. Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται να περνάς μεγάλο μέρος του χρόνου σου στους δρόμους, ξεκινώντας συναρπαστικά ταξίδια εμποτισμένα με ρομαντικά συναισθήματα αλλά και επαγγελματικά. Αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη ευτυχισμένες συμπτώσεις και ειρηνικές συναντήσεις. Ο συνδυασμός ταξιδιού και έρωτα θα κάνει τον Ιούλιο έναν εξαιρετικό μήνα. Πρώην εραστές μπορεί να επιστρέψουν, αναζητώντας επιβεβαίωση των συναισθημάτων που είχες προηγουμένως αποκαλύψει.

Ταύρος

Αυτό το μήνα φαίνεται ότι είσαι προσανατολισμένος στις επιχειρήσεις και τα επαγγελματικά σου, θα είσαι συγκροτημένος και θα ασχοληθείς πολύ με τις ευθύνες σου. Ο μήνας έχει πολλές υποσχόμενες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις ή να βελτιώσεις τα οικονομικά, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Ωστόσο είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι η επιτυχία δε θα έρθει αβίαστα. Θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια. Αν βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή σε απασχόληση ή αναζήτηση ενεργών ευκαιριών, θα καρπωθείς τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σου. Τα τελικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα σου παρουσιαστούν σαν δώρο. Αν επικεντρωθείς στη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών υπογράφοντας συμβόλαια, μπορείς να εξοικονομήσεις σημαντικά κέρδη. Επιπλέον πιθανότατα θα βρεθείς απασχολημένος με την οργάνωση καλοκαιρινών δραστηριοτήτων μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να θυμάσαι επίσης ότι αν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν επαρκώς στις αρχές του μήνα, ειδικά νομικά ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητα, θα ήταν φρόνιμο να τα αναβάλλεις σε άλλο, πιο κατάλληλο μήνα.

Δίδυμοι

Ο Κυβερνήτης σου Ερμής χτυπά την εκφραστική πλευρά του χάρτη σου μόλις ξεκινήσει ο Ιούλιος, οπότε ο νέος μήνας υπόσχεται πολλές ευκαιρίες για να συνδεθείς με τους ανθρώπους γύρω σου, αλλά και τον εσωτερικό εαυτό σου. Η νέα Σελήνη στις 5/7 είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αξιοποιήσεις την οικονομική σου κατάσταση. Κάνε ένα καλοκαιρινό προϋπολογισμό ώστε να μπορέσεις να διαθέσεις λίγα περισσότερα χρήματα προκειμένου να περάσεις καλά. Ο Ερμής εναρμονίζεται με τον τυχερό Δία στο ζώδιο σου λίγες μέρες αργότερα, ανοίγοντας την πόρτα σε πολλές ουσιαστικές συζητήσεις και φρέσκιες ιδέες. Ανυπομονείς για μια ώθηση σε ενέργεια και κίνητρο γύρω στις 20/7, όπου ο δυναμικός Άρης περνάει στο ζώδιο σου. Ο επόμενος ενάμιση μήνας, είναι μια υπέροχη στιγμή για να κυνηγήσεις τους στόχους και τα όνειρα σου και να αναλάβεις αποφασιστικά τα πράγματα που θέλεις να πετύχεις. Η εποχή του Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου και στον έρωτα και σου επιτρέπει να λάμψεις κοινωνικά.

Καρκίνος

Ο Ήλιος θα λάμψει στο ζώδιο σου αυτό το μήνα, επομένως έχεις μπροστά σου ένα μήνα γεμάτο αφθονία, ρομαντισμό και νέες ευκαιρίες. Τα πράγματα ξεκινούν με υψηλή νότα με μια όμορφη νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο γύρω στις 5/7, δίνοντας σου την ευκαιρία να θέσεις μερικούς σημαντικούς στόχους. Εμπιστεύσου την Αφροδίτη στο ζώδιο σου που εναρμονίζεται με τον προσγειωμένο Κρόνο μαζί με αυτό το σεληνιακό γεγονός, εμπνέοντας σε να αφοσιωθείς στα πράγματα που πραγματικά εκτιμάς. Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας δίνει ένα φιλί στην Αφροδίτη στις 11/7, εμποτίζοντας την αύρα σου με μια ακαταμάχητη ροζ ομίχλη και φωτίζοντας τη φαντασία σου. Είναι μια ισχυρή περίοδος για κάτι δημιουργικό ή ρομαντικό. Μιλώντας για ρομαντισμό, η Πανσέληνος στις 21/7 ανατέλλει στον τομέα των σχέσεων σου, εμπνέοντας σε να οραματιστείς το ερωτικό σου μέλλον και να ανακαλύψεις το πως θα ανοίξεις ρεαλιστικά το δρόμο για να φτάσεις εκεί. Μόλις ξεκινήσει η περίοδος του Λέοντα, θα είσαι έτοιμος να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου και να αξιοποιήσεις μια νοοτροπία πιο επικεντρωμένη στην αφθονία. Επέτρεψε στον εαυτό σου να απολαύσει τα καλύτερα πράγματα και αφέσου σε όλες τις αισθησιακές απολαύσεις που έχει να σου προσφέρει αυτό το καλοκαίρι.

Λέων

Η εποχή των γενεθλίων σου πλησιάζει, οπότε ενώ η εποχή του Καρκίνου μπορεί να φέρει μια πιο αργή και πιο νωχελική ατμόσφαιρα, το υπόλοιπο του μήνα δημιουργεί πολλές συναρπαστικές στιγμές. Λαμβάνεις μια στιγμιαία ώθηση πνευματικής ενέργειας στις πρώτες μέρες του μήνα με τον φλύαρο Ερμή να περνά στο δικό σου ζώδιο. Δημιουργείς πολλές ιδέες, γι’ αυτό μη διστάσεις να τις εκφράσεις. Η νέα Σελήνη στις 5/7 είναι πνευματική και νοσταλγική, ιδανική για να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου, να σκεφτείς πράγματα και να συντονιστείς με το συναίσθημα σου. Καθώς πλησιάζεις τα μέσα του μήνα, η προσωπικότητα σου αποκτά μια μαγνητική αναμόρφωση χάρη στην Αφροδίτη που εισέρχεται επίσης στο δικό σου ζώδιο στις 11/7. Δεν είναι ακόμη τα γενέθλια σου, αλλά μπορείς να προσελκύσεις ότι θέλεις. Η Πανσέληνος στις 21/7, είναι η τέλεια στιγμή για να απαλλαχθείς από την ακαταστασία στο πρόγραμμα σου και να αφήσεις πίσω τυχών κακές συνήθειες για να δημιουργήσεις χώρο για ανάπτυξη, καθώς την ακριβώς επόμενη μέρα ο Ήλιος επισκέπτεται το ζώδιο σου. Και ναι, μπορείς να πεις ότι ήρθε η ώρα για πάρτι. Ωστόσο προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία μεταξύ της ανάληψης δράσης προς την ανώτερη πορεία σου και της παράδοσης στα σχέδια του σύμπαντος.

Παρθένος

Η εποχή του Καρκίνου σε κάνει να λαχταράς κοινωνικές συνδέσεις και συνεργασίες, αλλά υπόσχεται ταυτόχρονα άφθονη δράση και στους τομείς της καριέρας, του ρομαντισμού και της πνευματικότητας. Το τελευταίο, ενισχύεται σχεδόν αμέσως με το ξεκίνημα του μήνα, όπου ο κυβερνητικός σου πλανήτης Ερμής χτυπά τον ενδοσκοπικό 12ο οίκο σου στις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Η διαίσθηση σου γίνεται η υπερδύναμη σου τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμη κάτω από τις μυστικιστικές δονήσεις της νέας Σελήνης γύρω στις 5/7. Μπορεί να αισθάνεσαι μια παρόρμηση να κάνεις μια απροσδόκητη κίνηση ή να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου στα μέσα του μήνα, ώστε να μπορείς να προχωρήσεις. Η αλλαγή μπορεί να είναι κάτι καλό και είσαι πιο ανοιχτόμυαλος απ’ ότι σε θεωρούν οι άλλοι. Μόλις ο Άρης κινητοποιήσει τον τομέα της σταδιοδρομίας σου στις 20/7, είναι καιρός για επαγγελματικούς στόχους και εργασιακά έργα. Η έμπνευση ρέει επίσης και η Πανσέληνος είναι χρήσιμη για την παραγωγική πρόοδο προς οποιαδήποτε σχέδια πάθους, συμπεριλαμβανομένων των ρομαντικών προοπτικών. Ο μήνας ολοκληρώνεται με τον ευδιάκριτο Ερμή που επιστρέφει στο ζώδιο σου και η καθαρή σκέψη κυριαρχεί.

Ζυγός

Η εποχή του Καρκίνου φέρνει στην απόλυτη προτεραιότητα σου την επαγγελματική σου ζωή. Αυτός ο Ιούλιος υπόσχεται πολύ χρόνο για να επαναφέρεις σχέδια και να ανοίξεις τα κοινωνικά φτερά σου. Αμέσως θα νιώσεις σα να πετάς σε πάρτι και εκδηλώσεις, καθώς ο πολυσύχναστος Ερμής επηρεάζει τον τομέα της φιλίας σου στις 2/7. Η νέα Σελήνη στις 5/7, στρέφει την προσοχή σου σε θέματα καριέρας, δίνοντας σου την ευκαιρία να κάνεις κάποιες ουσιαστικές κινήσεις ή να ξεκινήσεις ένα ειδικό έργο. Σε λίγες μέρες ο κοσμικός σου κυβερνήτης η Αφροδίτη, ενώνεται με τον Ερμή στον 11ο οίκο σου, ο οποίος είναι προσανατολισμένος στη συνεργασία. Επομένως είναι μια εξαιρετική στιγμή για δικτύωση ή να ανοίξεις ένα νέο κύκλο φιλιών και ομάδων. Οι επαγγελματικοί στόχοι κυριαρχούν στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αλλά η Πανσέληνος στις 21/7, σε φέρνει ξανά σε επαφή με τις ευθύνες στο τομέα του σπιτιού, δίνοντας σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με οποιαδήποτε οικιακή εργασία. Στα τέλη του μήνα υπάρχει μια μοιραία και μαγική ενέργεια στον αέρα, οπότε μπορεί να δημιουργήσεις κάποιες πραγματικά ιδιαίτερες επαφές και να απολαύσεις τον έρωτα και τη διασκέδαση.

Σκορπιός

Αυτός ο Ιούλιος ανοίγει την καρδιά και το μυαλό σου σε νέες περιπέτειες, δίνοντας σου την ευκαιρία να δώσεις ζωή στους στόχους σου και όχι μόνο. Τα επαγγελματικά σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται, καθώς ο διανοητικός Ερμής επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου στις 2/7, φέρνοντας περισσότερη σύνδεση, επικοινωνία και ιδέες στα εργασιακά. Η νέα Σελήνη λίγες μέρες αργότερα σε φέρνει σε επαφή με τα υψηλότερα ενδιαφέροντα σου, καθιστώντας ιδανική τη στιγμή για να εγγραφείς σε ένα μάθημα ή να ξεκινήσεις ένα νέο ένα βιβλίο για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου για κάτι. Ωστόσο προετοιμάσου για ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις σου στα μέσα του μήνα, καθώς ο κυρίαρχος πλανήτης σου ο Άρης ενώνει τις δυνάμεις του με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον τομέα των συνεργασιών σου. Μπορεί να πάρεις μια παρορμητική απόφαση ή να αλλάξεις τη δυναμική με κάποιον τρίτο. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα, αρκεί να το κάνεις με προσοχή! Στις 20/7 ο Άρης σε ωθεί να βάλεις πιο ξεκάθαρα όρια και να κόψεις καταστάσεις που ρουφάνε την ενέργεια σου. Με την Πανσέληνο και μια ειδική όψη την επόμενη μέρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση, καθώς κάποιες συναισθηματικές αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια. Μόλις ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Λέοντα η επαγγελματική σου ζωή έρχεται στο επίκεντρο, οπότε ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση σου για να είσαι έτοιμος να δεχτείς τα φώτα της δημοσιότητας.

Τοξότης

Όσο περισσότερο εργάζεσαι πάνω σε αυτό που βαραίνει την καρδιά σου, τόσο πιο ψηλά μπορείς να πετάξεις, καθώς εξερευνάς νέες περιπέτειες. Ο μήνας ξεκινά και το μυαλό σου αρχίζει να περιπλανιέται σε μακρινά μέρη, αλλά η νέα Σελήνη στις 5/7 ανοίγει μια βαθιά σύνδεση ανάμεσα στον εαυτό σου και τον εσωτερικό σου κόσμο. Το να αφήνεις τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος είναι μια αξιοθαύμαστη και εντυπωσιακή δεξιότητα. Όταν ο κυβερνήτης σου ο Δίας εναρμονιστεί με τον Ερμή λίγες μέρες αργότερα, θα μπορούσε να προκαλέσει μερικές υπέροχες, βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις στις σχέσεις σου. Οι κοντινοί σου άνθρωποι μπορούν να σου προσφέρουν ενδιαφέρουσες προοπτικές και υποστήριξη. Στις 20/7, ο Άρης σου δίνει ώθηση να αναζητήσεις νέα πρόσωπα ή να λάβεις δράση για να αλλάξεις τις δυναμικές που δε σου ταιριάζουν. Η Πανσέληνος την επόμενη μέρα είναι ιδανική για να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, και επειδή κορυφώνεται παράλληλα με μια σύνδεση μεταξύ του Δία και της ρομαντικής Αφροδίτης, μπορεί να εμπνευστείς και να κάνεις και ερωτικές κινήσεις. Το πέρασμα του Ήλιου στο Λέοντα φωτίζει το ελεύθερο πνεύμα σου που αναζητά τη συγκίνηση μέσα σου και σε ωθεί να διασκεδάσεις.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις θα σε απασχολήσουν ένα μεγάλο μέρος του μήνα και εξερευνάς κάθε πτυχή τους, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης που έχεις ακόμα και με τον εαυτό σου. Η νέα Σελήνη στις 5/7, σου εξασφαλίζει μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσεις περισσότερες συναισθηματικές σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Αν έχεις μια συνεργασία, χρησιμοποίησε αυτή τη Σεληνιακή ενέργεια για να ανατρέψεις ένα γεγονός ή την πιο ευάλωτη μεριά σου. Εάν είσαι μόνος συναισθηματικά- ερωτικά, τα μέσα του μήνα είναι μια συναρπαστική περίοδος για να ξεφύγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου και να αναλάβεις δράση για όσα σε παθιάζουν. Χαλάρωσε, δοκίμασε κάτι νέο και άσε τους άλλους να εκπλαγούν. Με την Πανσέληνος στις 21/7, θα νιώσεις πολύ πιο παραγωγικός και γεμάτος ενέργεια, καθώς ο πλανήτης Άρης μπαίνει στη καθημερινότητα σου και στο τομέα της ευεξίας σου την προηγούμενη μέρα. Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια της Πανσελήνου για να δεις το ρόλο που παίζεις στις ζωές των γύρω σου και πως αυτό διαμορφώνει την ταυτότητα σου. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και βάλε όρια εκεί που κρίνεις πως είναι απαραίτητα για τον επόμενο μήνα.

Υδροχόος

Υπάρχει πολλή ένταση στο μενού αυτό το μήνα, οπότε προετοιμάσου. Τα πράγματα ξεκινούν με μια παραγωγική νότα, καθώς η εποχή του Καρκίνου φωτίζει τον 6ο οίκο σου με γνώμονα τη καθημερινότητα, και η νέα Σελήνη στις 5/7 είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες και να ενσωματώσεις περισσότερη φροντίδα του εαυτού σου στην καθημερινότητα σου. Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον τομέα των σχέσεων σου λίγο πριν από αυτό και αντιμετωπίζει τον Πλούτωνα, οπότε μπορεί μπεις σε υποψίες ή να κάνεις βαθιές συζητήσεις που φέρνουν την αλήθεια στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό πρόσεξε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε έναν αγώνα εξουσίας. Ο κοσμικός σου κυβερνήτης Ουρανός συνδέεται με τον Άρη στα μέσα του μήνα, κάτι που θα μπορούσε να φέρει αναταράξεις στη ζωή σου στο σπίτι, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι ευπρόσδεκτες. Η Πανσέληνος στις 21/7 σε τραβάει προς τα μέσα, βοηθώντας σε να αναγνωρίσεις συναισθήματα ή φόβους από τα οποία κρυβόσουν. Αυτό η διαδικασία είναι χρήσιμη όταν πρόκειται για τις σχέσεις σου. Όταν ο Ήλιος περάσει στο Λέοντα, αγγίζει τον 7ο οίκο σου την επόμενη μέρα, γι’ αυτό κατανόησε τι θέλεις από τις συνεργασίες σου!

Ιχθύες

Η φαντασία σου είναι γεμάτη δημιουργικά οράματα αυτό το μήνα κι αυτό είναι τέλειο, γιατί ξεκινά ο ονειροπόλος κυβερνήτης σου Ποσειδώνας να σταθμεύει ανάδρομα στις 2/7. Αυτή η ανεπαίσθητη πλανητική μετατόπιση θα σε βοηθήσει να δεις τις φαντασιώσεις σου πιο καθαρά. Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον αφοσιωμένο Κρόνο στο ζώδιο σου ταυτόχρονα και μπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι σε θέση να αρχίσεις να πραγματοποιείς τα όνειρα σου με πιο απτό τρόπο. Η νέα Σελήνη στις 5/7, θα γεμίσει την καρδιά σου με ακόμη περισσότερη έμπνευση, γι’ αυτό ακολούθησε τα πάθη σου και άφησε τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγήσει. Κράτησε τα πόδια σου στη γη, αλλά άφησε το μυαλό σου να περιπλανηθεί στα αστέρια. Διατήρησε αυτή τη νοοτροπία καθώς διανύεις το μήνα, ενώ η Αφροδίτη και ο Ήλιος στέλνουν φιλιά στον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, δίνοντας σου τη διαίσθηση και την συγκέντρωση που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μαγεία. Η Πανσέληνος του μήνα στις 21/7, σε φέρνει σε επαφή με φίλους και θα μπορούσε να είναι μια όμορφη στιγμή για να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση ή να κάνεις καλοκαιρινές γνωριμίες που κρύβουν ένα νέο έρωτα ή μια συναρπαστική εμπειρία.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ