Μιχάλης Σαράντης: Η αποκάλυψη για την αλλαγή που έκανε στη ζωή του από την ημέρα που έγινε πατέρας – «Έχω μεγαλύτερη έγνοια»

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Σαράντης την Πέμπτη 27/6.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, για το πόσο έχει μετακινηθεί μετά τη γέννηση της κόρης του.

«Η μικρή μας κοντεύει 2 χρονών. Από τότε που έγινα μπαμπάς κατάλαβα ότι το αποτύπωμά μου πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένο. Νομίζω έχει να κάνει με τη στάση ζωής σου, εγώ μετά την κόρη μου μετακινήθηκα. Προς το ότι δεν είμαι το τέλος του κόσμου, ούτε το κέντρο. Εκ των πραγμάτων σκέφτομαι λιγότερο πια για εμένα και περισσότερο για την κόρη μου και κατ’ επέκταση για τους άλλους. Δεν παίρνω τόσο σοβαρά τον εαυτό μου!», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Και συνέχισε: «Έχω μεγαλύτερη έγνοια το αποτύπωμα που αφήνω με μια συμπεριφορά, με την ηθική μου, για τα πράγματα που δεν πουλάνε να λες πουλάνε. Η καλοσύνη πουλάει. Δεν πουλάει, πιο πολύ πουλάει το άλλο αλλά πρέπει…Να συνεργάζομαι δεν θέλω καθόλου με ανθρώπους που δεν είναι καλοί. Καλό είναι πριν πράξουμε, πριν μιλήσουμε, κάπως να φιλτράρεις το τι βγαίνει. Και η κορεκτίλα ανάποδα τα έχει πάει. Προσπαθεί αλλά με την κορεκτίλα έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα πράγματα».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ