Μιχάλης Ρέππας για Τρεις Χάριτες: «Βλακώδες λάθος που απαγορεύσαμε για 34 χρόνια τις επαναλήψεις»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας και μίλησε για την επιστροφή της σειράς «Τρεις Χάριτες» μετά από 34 χρόνια.

Ο σεναριογράφος των επιτυχιών παραδέχεται πως ήταν λάθος του ίδιου και του Θανάση Παπαθανασίου η απόφαση να απαγορεύσει τις επαναλήψεις της σειράς, η οποία τελικά επιστρέφει μετά από 34 χρόνια σε αναβαθμισμένη ψηφιακά μορφή.

«Η ιδέα για τις «Τρεις Χάριτες» γεννήθηκε με επίκεντρο τους ηθοποιούς. Αποφασίσαμε να γράψουμε μια σειρά για τρεις γυναίκες, την Άννα Παναγιωτοπούλου, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και την Μίνα Αδαμάκη. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου υποχώρησε και την τριάδα συμπλήρωσε η Νένα Μεντή», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

«Στην σκηνή που η Άννα Παναγιωτοπούλου παθαίνει λουμπάγκο, γελούσα και εκείνη είχε θυμώσει. Ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν αυτό στην παραλία, έπαθαν εγκαύματα και οι τρεις. Με συγκινεί η σκηνή που οι «Τρεις Χάριτες» παίζουν τις τρεις αδερφές του Τσέχωφ. Από τα επεισόδια που θυμάμαι είναι αυτό με την Δήμητρα Παπαδοπούλου ως βαφτισιμιά», περιέγραψε σε άλλο σημείος ο σεναριογράφος.

«Ήταν βλακώδες λάθος μας να απαγορεύσουμε τις επαναλήψεις. Η ψηφιοποίηση ολοκληρώθηκε και οι «Τρεις Χάριτες» θα προβληθούν με νέα τεχνολογία. Στα 20 χρόνια είχαμε γράψει 4 επεισόδια αστυνομικής υφής για τις «Τρεις Χάριτες» αλλά δεν γυρίστηκαν ποτέ.

Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε ήταν η τελευταία του σήριαλ. Η πρώτη σκηνή της σειράς με την Νένα και την Μίνα ήταν και η πρώτη που γυρίσαμε. Τα κορίτσια ήταν πολύ ευσυγκίνητα και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την τελευταία σκηνή», παραδέχτηκε κλείνοντας ο Μιχάλης Ρέππας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ