Μιχάλης Μυτακίδης: «Είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο, το διαχειρίζομαι με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα»

Το ιδρυτικό μέλος των Αctive Member, Μιχάλης Μυτακίδης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή EQ και την Έλενα Παπαβασιλείου, και μέσα σε όλα αποκάλυψε και τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του πριν μερικούς μήνες.

«Για τους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι σημαντικό να προσέχεις τον εαυτό σου για να μπορείς να προσέχεις και τους άλλους, εγώ δεν είμαι φυσιολογικός, και γι’ αυτό με εκνευρίζει που τώρα μοιάζω με αυτούς. Ένα πράγμα σίγουρα δε θα συμβεί, δε θα σιωπώ όμοια με εκείνους» είπε αρχικά ο Μιχάλης Μυτακίδης.

«Πλέον και για πρακτικούς λόγους θέλω να προσέξω τον Μιχάλη και μέσα και έξω. Δε ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω καιρό να το κάνω. Είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο τον Νοέμβριο, από το οποίο ευτυχώς σηκώθηκα όπως έπρεπε και δε μου άφησε κάτι. Βλέπω φίλους μου που το έχουν περάσει πιο βαριά…

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, το διαχειρίζομαι. Δεν απευθύνομαι συχνά σε γιατρούς γιατί δε με ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά το πρόβλημα, αλλά και ο λόγος που συνέβη καθώς και το γιατί δε μπορώ να ζήσω με αυτό. Εγώ οτιδήποτε μου συνέβαινε το έκανα μέρος της ζωής μου, οι γιατροί σε βγάζουν από αυτό, σε κάνουν καλά» πρόσθεσε.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ