MasterChef – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και νικητής αναδείχθηκε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος κερδίζει το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ! 

Μάλιστα, για πρώτη φορά στο MasterChef υπάρχει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, την Χριστίνα Χριστοφή, η οποία θα εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ.

24 υποψήφιοι ξεκίνησαν τον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024, αλλά ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και η Χριστίνα Χριστοφή ήταν αυτοί που κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε κάθε απαιτητική μαγειρική δοκιμασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Η Χριστίνα και ο Λευτέρης είχαν την τιμή και τη χαρά να αντιγράψουν δύο εξαιρετικά δημιουργικά πιάτα ενός θρύλου της μαγειρικής, που έκρινε και βαθμολόγησε τις προσπάθειές τους, του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin, Βάσκου chef Andoni Luis Aduriz.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αφιερώνω αυτή τη νίκη μου στον θείο μου, ο οποίος δεν πρόλαβε να το δει. Ελπίζω να χαίρεται από εκεί που είναι. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου, εσάς, την παραγωγή. Ήταν ένα μοναδικό ταξίδι» είπε ο μεγάλος νικητής του MasterChef, με σπασμένη φωνή από τη συγκίνηση.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ